Västerås imorgon fredag

Imorgon ska jag och G iväg till västerås och shoppa. Vi åker direkt efter att jag har slutat jobba, jag slutar klockan två så vi åker vid halv tre. Vi blir bara där i några timmar sen så måste vi hem och förbereda middagen. Min yngre syster och hennes b-freind kommer på besök. Senare på kvällen kanske det blir utgång, vi får se vad kvällen har att erbjuda. Men det ska bli hel skoj för vi brukar inte umgås så jätte mycket. Det kanske blir ändring på det när hon ska flytta hemifrån, det ser jag verkligen framemot. :)


Resume av min dag

Min dag idag har varit helt ohändelserik. Jag vaknade runt tjugo över 10 snåret, fick väldigt bråttom upp ur sängen jag började nämligen och jobba klockan elva. Efter jobbet så åkte jag och b-freind till gymmet det blev mest kondition och mage för min del. När vi kom hem så käkade vi kina rester från igår och sen så började jag dammsuga här hemma. Vid halv nio så pustade vi ut i soffan med en kopp kaffe i handen och satte på en dvd med seinfeld. Min b-freind fick hela boxen av mig häromdagen. Och nu sitter jag här och bara datoriserar samtidigt som jag tittar på tv, nyss var det grannfejden. Snart är det bedtime för mig men innan jag går och lägger mig så tänkte jag nog träna lite på teorin, håller nämligen på med körkortet. Jag har inte börjat på körskolan ännu men det blir nog att jag börjar där någon gång i september. Annars får jag väl ALDRIG mitt körkort.

Blommigt

Hittade den här söta tröjan från HM. Snyggt med  puffärmarna tyckte jag....


Rolling Stones t-shirt...




Den här skulle jag lätt använda. Skitsnyggt till ett par jeans och vita converse.

Hemklickat nyss

Denna ur snygga leopard cardigan kommer komma hem till mig snart. Jag beställde den på lindex hemsida och det blev ju betydligt billigare än om jag hade köpt den i butik. Hade 50 :- i rabatt och jag betalade bara 268 kr. Ordinarie pris är 299:-.  Så där gjorde jag ett kap minsann! :p ser framemot att få inviga den snart...


Den Ultimata Outfiten i höst



Mc- jackan, Vit slapp T-shirt, Svarta jeans och de lår höga stövlarna.


Till festen...

Some stuff I want to buy

  • Lårhöga svarta mockastövlar från friis & Company
  • En rutig höst jacka med en stor krage från Ichi
  • Jeans
  • Leopard leggings från Sisters
  • Leopard mönstrad cardigan i lång modell från  Veromoda
  • Vit eller svart sidenblus från Hm
  • Smycken

ÖnskeOutfit


Brist på annat...

Så här ser mitt hår ut just nu!


 


Httade min hårklämma så jag bara tvungen att pröva, det blev ju rätt snyggt.

Lauren Conrad

Jag gillar verkligen hennes stil här. Väldigt enkelt men också bekvämt. Hon lyfter upp hela outfiten med ett par hög klackade skor och massa snygga smycken. Skulle vilja ha den den där hårfärgen. Vilken hårfärg ska man säga att det är ? Mellan brunt med ljusa slingor i ?



Jag vill ha en liten förändring i mitt hår, nu känns det så frissigt och livlöst. Så nästa vecka blir det nog att gå till frisören och toppa sig och sen tänkte jag nog slinga håret i lite blonda slingor med några mörka slingor i. Tror det kan bli snyggt! :)

Träffade min söte vän på en fika...

Idag så var jag tvungen att gå upp ganska tidigt. G väckte mig när han kom hem från jobbet klockan kvart i sju. Vi skulle vara hos veterinären  tjugo över nio och sen så skulle jag träffa Theresa vid tio innan hon skulle iväg och jobba på Silja Line.
Efter att ha träffat Theresa så gick jag lite i affärer. Kollade efter skinnjackan på hm som jag ska få på mitten av september, hittade bara den i stl 44. :( Hade velat testa den och se hur den satt så jag vet om jag ska ha en mindre stl. Men det är nog bra om jag tar en liten större så att man får plats med lite tjockare tröjor under. Var också och hämtade mitt pass, jag blev faktiskt ganska nöjd :)



Snygg tisha från Nelly...

Den här ursnygga t-shirten skulle jag vilja lägga vantarna om. :) Får se hur det bir med det. Så mycket annat som behöver inhandlas och om 3 veckor ungeför (inget bestämt datum) ska vi åka på kryssning med familjen.





Snyggt till smala jeans och tights.

Just nu i denna stund...

Sitter jag i soffan och dricker lite kaffe samtidigt som jag slösurfar lite. Kollar då och då på fotbollen som går på tv, det är G som är ett fotbollsfreak och inte jag haha.
 Förra fredagen när jag var och fikade med mamma så hittade jag en borste på Å-festen till hundar/katter. Den verkade jätte bra för den tog bort all dött underhår och löst hår. Jag hade inte riktigt råd då och lägga 200 spänn på den. De hade en hemsida men jag kommer inte ihåg vad den hette och jag vill verkligen ha den för våra katter fäller som bara den. MEN nu sökte jag på google på borsten och hittade en liknande som hette furminator. Det fanns några sidor som sålde den men jag tycker att det är för dyrt att lägga 400 spänn på en jääkla borste så jag testade att söka på tradera - för de har ju allt mellan himmel och jord till ett billigare pris. Där hittade jag några försäljare som auktionerar ut furminator, hittade en som sålde den för 168 kr så jag tänkte att jag skulle lägga ett bud när löningen kommer... :-P


  
 
Bilder: Tagna från Tradera

Tisdag (skrev detta tidigare idag)

God eftermiddag!

Åh, vad härligt att vara ledig. Gick faktiskt upp halv två fast att jag inte somnade förens efter åtta imorse. Jobbade ju natt i natt så jag slutade inte jobba förens vid sju. Men jag är ganska pigg efter att ha fått mig en dusch. Om ca tjugo minuter så ska jag och G åka iväg och träna, ska bli så skönt. Känner mig mycket piggare nu när jag har börjat träna intesivt. Men det kommer nog en period då jag inte alls kommer att ha någon ork att träna, men jag ska försöka träna så mycket som det går så att man kommer i form till nästa sommar. :)

Måndag

Min dag idag har inte varit så händelserik. Jag gick upp vid 15.00 sen så plockade jag undan här hemma lite så att det skulle se snyggt ut när G skulle komma hem från london. Sedan ställde jag och lagade middag, det blev kycklinggryta med kokosmjölk och till det blev det ris med curry och sen en god sallad oxå.
 
Vad skönt det känns att ha honom hemma igen, har saknat honom så mycket. Han hade köpt med en parfym till mig, Den nya DKNY parfymen. :) Fresh blossom. Vad glad jag blev! Och den luktar så himlans gott.



Snart ska jag sticka väg till jobbat, börjar nämlgen och jobba klockan 23. Imorn är jag ledig, och då tänkte jag träna på gymmet och sen blir det lite handling på ica oxå. Om det hinns med så ska jag övningsköra oxå. Måste komma igång med körningen, nu var det över 2 månader sen jag körde sist....

Söndag

Slutade jobbet kl 06  imorse. Så jag sov till klockan var 13:45. Älsklingen min ringde och väckte mig han tyckte att det var dags att stiga upp.
Har nu käkat lite frukost och sen läst mina mail. Jag hade fått svar från HM kundtjänst om skinnjackan, och de skulle boka den och skicka den på mitten av september, gissa om jag blev glad! oh ya...

Nä nu tänkte jag borsta lite tänder sen tänkte jag bege mig till gymmet. Det blir mest kondition och mage. Det ska bli underbart! jag har fortfarande träningsvärk i låren men det får gå ändå. Det var sktjobbigt igår när jag skulle gå ner för trapporna på jobbet, det gick nästan inte, hade så jävla ont. Men men det går över om 1- 2 dagar, får man hoppas.


MYS

Just nu sitter jag och käkar fruktsallad och dricker kaffe. Mums!



Klant Sanna...

hehe, gissa vad jag råkade ut för nyss? jo jag råkade låsa ut mig haha. Det var så här att jag skulle gå ner och hämta posten, innan jag stänger ytterdörren så kollar jag om min hemmanyckel finns på nyckelknippan, samtidigt så stänger jag dörren. Men när jag har stängt dörren så kommer jag på att nyckeln ligger på matbordet. TUR att jag tog med mig mobilen, jag tog med mobilen ifall att G skulle ringa. Det var ju väldans tur, för då kunde jag ringa G:s syster som har nyckel som kunde komma och låsa upp till mig. Hon bor 20 min bort, så det var jätte gulligt av henne, annars vet jag inte vad jag hade gjort...Så det kan gå va! :)

Nu har jag precis käkat mat, det blev laxsås med creme fraiche och råris. Kanske inte så jätte god lördagsmat men det duger om man är hemma själv och ska göra mat till sig själv. Snart ska jag dricka lite kaffe tänkte jag, sen bär det iväg till jobbet kl 21.00. Jag har verkligen ingen lust men man måste ju jobba, jobbar imorn med men börjar 23 istället.

Den grymt snygga skinnjackan...

Åh jag vill ha ha! attans att man inte såg den tidgare igår för då kunde jag ha slagit till på den. Denna jacka kommer från HM och kostar endast 399 kr, ett kap från min sida. Jag tänkte ringa och höra med hm:s kundtjänst när den kanske kan komma in igen, man får hoppas att det är snart! hehe.


Lördag

Det var tänkt att jag skulle gå till gymmet idag. Men så blev det inte, jag vaknade kl 13.00 och sen så har jag världens träningsvärk i benen. Sen stänger gymmet kl 15.00 idag så jag går nog till gymmet imorgon. Jag tänkte att jag skulle plocka undan här hemma och sen passa på att tvätta lite. Jag har inte så mycker mer att göra, jag tar dagen som den kommer. Jag kanske går och solar lite sen, skulle behöva lite färg på kroppen. Vi får se!




Nya underkläder...

Klickade hem igår lite snygga underkläder till mig från sexy.se. Det blev en söt svart bh med broderier och sen ett par svarta hipster. Man får hoppas på att Bh:n passar, lite dumt kanske att beställa på postorder men de var ju så läckra så jag kunde inte motstå...





Snygga, fina, ting på babyshop...

Hittade jätte snygga barnkläder på babyshop.se. Jag tänkte nog handla lite till G:s systerson som är 8 månader.. Vad stilig han kommer bli, fast de är han ju nu med. :)







Fredag

Go kväll !

Idag var jag uppe med tuppen. Gick nästan upp direkt efter att killarna (G och N) hade stigit upp vid 05.40. De skulle iväg till London idag, imorgon ska de se Chelsea matchen. Och jag stackare blir helt hemma själv hela helgen. Men tur att jag jobbar natt både i imorgon och söndag. =)
Annars så har jag fått rätt så mycket gjort idag. Först träffade jag min mamma över en fika, väldans trevligt var det :). Direkt därefter så gick jag hemåt, på vägen hem så handade jag lite på ica. Där så handlade jag massa frukt, mjölk, lätt kokosmjölk och sen topp& hälsa tidningen. Bara bra saker :P
 När jag kommer fram till kassan och ska betala så säger killen några kommentarer på det som jag har köpt...
 
Han - vad du är nyttig idag!
Jag - aa jag skippar godiset idag.
Han - aha så du tänkte äta valnötter istället ?
Jag - nä det tänkte jag ha i muslin
Han - jaha okej.

HaHa tyckte det var rätt så kul att han la sig i vad jag handlar för något, det ska han strunta i.  Jag vet inte om han försökte stöta på mig eller om han bara var pratglad...men vi säger att han bara var pratglad.

Efter semestern så försöker jag att äta lite nyttigare, det blev så mycket onyttigheter när man var ledig. Så när jag kom hem så åt jag min middag från igår. Sen så blev jag så rastlös att jag tog på mig mina träningskläder och gick ut och sprang i 30 min. Jag hade världens otur med vädret...det började ösregna så när jag kom hem var jag helt genomblöt så det var bara för mig att hoppa in i duschen.

Tillbaka till verkligheten....

Halloj!

Nu är jag tillbaka till jobbet efter 3 underbara veckors semester. Jag började i söndags, och jag kan säga att man hade en j***a ångest för det. Men nu känns det som om jag har kommit in i arbetet igen. Imorgon är jag ledig, frågade jenny som är personalansvarig om jag kunde få vara ledig, det fick jag :). Det som är så bra med mitt jobb är att man nästan alltid kan få ledigt när man vill och det är ju bra. Ville vara ledig imorn så att jag kan få umgås lite med min älskling. Jag har jobbat kväll hela veckan så vi har inte hunnit setts något för att han jobbar natt och måste sova till em. Sen så åker han tidigt till london på fredag och ska vara där till måndag. Så det ska bli mysigt!

Annars så är allt som det ska,  på semestern hann vi göra ganska mycket. Bla så hann vi vara i high chaparall, kolmården, skåne, göteborg och sen smögen.
Imorgon på schemat så ska jag fixa ett nytt pass, sen blir det fika med min älskling, gymmet och sen mot kvällen ska vi göra någon god mat. Så ser mina planer ut för morgon dagen.

RSS 2.0