En trött Sanna idag...

Oj oj oj vad jag har varit trött idag, har bara sovit ca 2 timmar inatt så då är det väl inte så konstigt. Ögonen gick i kors på jobbet och ett tag somnade jag när jag stod upp och forsade in bröd i maskinen men jag vaknade till av ett ryck i nacken. Jag slutade jobbet klockan två så det var ju skönt. Träffade min vän Emelie vid halv fyra för att ta en liten fika och prata om våra planer som vi vill förverkliga. Hihi..
Orkade inte göra någon mat sen när jag kom hem så då blev det thai mat från det nyöppnade stället Mandy Thai. Nu i flera dagar så har jag varit sugen på blåbärspaj så då ställde jag mig och gjorde iordning det, till det hade vi så klart gammeldags vaniljsås :) mumsigt värre!


Höstnyheter från Nelly och Ellos...

  
 


 


 


 

   


ID get started-kit

Jag var inne på Linda Bloms blogg och hittade ett inlägg om ID bare minerals. Hon tipsade om en tjej som sålde ett get started kit för 949 :- och det inehåller;

- Två foundations
- En mineral veil
- Ett solpuder/ögonskugga
- En primer
- En flawles face borste
- En kabukkuborste
- En concealer borste.
Som en extra bonus medföljer en DVD

Jag tycker det är ett ganska bra erbjudande. Om man tänker på vad man skulle få för det priset, för att inte tala om vad borstarna kostar.

 


Onsdag

Hej bloggen!

Vad dagarna går fort tycker jag. Redan torsdag imorn och snart är det helg också. Idag har det varit jobb och jag slutade jobbet klockan fyra och efter jobbet så gick jag och B-friend ut på en promenad, vi hämtade ut biljetterna till Takida och sen tog vi en fika på 1st class coffiehouse. Det var väldigt trevligt, satt och läste tidningar och snackade. :)
Imorgon börjar jag jobba klockan sex på morgonen så det blir tidigt i säng för min del, vi får se hur det går.


Tisdag

Idag har jag kännt mig väldigt trött, fick nästan ingen sömn inatt heller så jag tänkte inte vara vaken så jätte länge till. Jag började jobbet kl åtta imorse och skulle ha slutat jobbet klockan fyra men fick jobba över en timma hehe. Efter att jag hade slutat så cyklade jag och handlade lite hygienprylar och sen hämtade jag mitt paket på posten från Jotex. Jag blev jätte nöjd med allt som jag hade beställt därifrån, jag tyckte leveransen var jäkligt snabb, jag trodde det skulle dröja minst en veacka till innan jag skulle få mina saker. Igår lovade jag att G skulle få massage av mig idag, sagt och gjort. På fredag är det min tur, längtar!
Imorgon börjar jag samma tid och jobba så nu blir det sängdags....

Rabattkoder till mina läsare...

Jag har två stycken rabattkoder.

30% rabatt på Laredoute på en vara om du anger koden 92323 i kassan

20% rabatt på Asos om du anger koden Welovesweden, detta erbjudande gäller bara idag så nu får ni passa på innan det blir midnatt.


Höstjackan hittad

Har länge funderat över vilken höstjacka som jag ska i vinter. Men nu är det löst, jag tror jag gör en beställning när det är löning och det är ju om fyra dagar. :)



Den kostar 814 kr och finns på ASOS.


Måndag

Hej bloggen!

Här har det inte hänt så mycket idag. Jag hade jätte svårt att somna igår kväll så det blev sängdags lite väl sent för min del. Jag somnade nog efter halv fem på morgonen. Så det blev att man sov fram till tre i em idag. Efter att ha duschat och käkat frukost så begav jag och G till gymmet, det kändes skönt så på onsdag blir det gymmet igen.
Denna vecka känns det som man har mycket att göra. Förutom jobb ska man hinna med och träna på gymmet och på torsdag ska jag träffa min vän Emelie. I helgen ska vi hjälpa G:s mamma med att flytta och sen om det hinns med på fredag så blir det ev ett biobesök!. Jag är väldigt sugen att se flickan som lekte med elden som är uppföljaren av män som hatar kvinnor.

SHOES BY HM

Dessa skor tycker jag är ganska läckra. 599:- kostar dom.


Resume av min dag

Hej bloggen!

Igår jobbade jag natt så jag slutade klockan sex imorse. Jag vaknade strax efter klockan två i em. Det var tänkt att jag skulle gå upp klockan tolv idag för att åka och träna men så blev inte fallet. Istället så åkte vi och handlade på ica maxi. Efter att ha kommit hem och packat upp allting så åkte jag iväg till mamma för att kolla på hennes lägenhet som hon har flyttat till, som btw var jätte fin :). Väl där så blev jag bjuden på middag och jag tog givetvis med mig lite fika till kaffet efter maten.
Imorgon är jag ledig så då tänkte jag banne mig gå och träna. Var nu flera dagar sen sist, det beror nog på att man vaknar ganska sent om dagarna och sen är det annat som ska hinnas med. Så träningen kommer i 2:hand just nu känner jag men det ska jag nog kunna ändra på. =)

Friis&company

Hittade den här axelväskan från friis på Chique.se. Jag tycker den är jätte fin men blir det för mycket med strassstenarna ?


Juletider snart...

Nu är tre månader kvar till decembermånad är här och jag funderar redan på julpynt. Det har kommit in så mycket fina gardiner och prylar på jotex så jag funderar på att lägga en beställning. Jag är egentligen ingen sån typ som brukar dekorera hemmet med massa julpynt. Jag tycker att det räcker att ha elektriska adventsljusstakar och julstjärnor i fönstret och sen en adventsstake med fyra levande ljus. Men i år så skulle jag vilja ha lite mer pynt så att man får den där riktiga julkänslan. Älskar när man firar advent då man käkar pepparkakor och risgrynsgröt. Älskar egentligen som har allt att göra med julen, det är ju så mysigt.
Nu har jag suttit på jotex ett bra tag nu så jag la en beställning...detta blev det:

 

Gardinerna är i fyra delar och kostar 229:- det tyckte jag var ett bra pris. Jag tänkte ha gardinerna och duken i köket. Och bokstäverna tänkte jag ställa på spegeln i hallen. :)


Resume av min dag

Idag vid lunchtiden träffade jag min vän Theresa, Vi gick och tog en lunch på hurtigs, för oss båda blev det en bakad potatis med kycklingröra. Mums!
Sen så gick vi i affärer medans vi väntade på att tvåtåget till stockholm skulle komma. Hon skulle nämligen åka och jobba på Silja line och är borta i fem dagar.
Efter att ha gjort henne sällskap så begav jag mig hemåt. Jag och G skulle iväg och träna men så långt kom vi inte. G hade jobbat natt och skulle inte gå upp förens efter tre någongång så jag tänkte att jag kunde sova lite middag  jag med. När klockan ringde vid tre så tänkte vi, vi går upp nästa gång den ringer, klockan ringde och ringde. Till slut slutade den ringa för att klockan hade ringt ett tag. När klockan var sex vaknade vi så då var det bara att börja med maten. Vi gjorde kycklingwok med risnudlar, det var himlans gott det. Nu har jag presis druckit kaffe och ätit honungsmelon. Imorgon börjar jag jobbet klockan sju så ikväll måste jag gå och lägga mig skapligt.


Kommer snart till mig inom kort...

Den här tröjan beställde jag från HM för ett par dagar sen så den borde dyka upp i veckan. :)



Jag kommer använda den till ett par ribbade strumpbyxor eller ett par svarta jeans.

Söndag

Här dunkar det för fullt ut sexy bitch med Akon ut ur högtalarna. Åh man blir ju så festsugen när man hör den. :) Dagen idag började jätte bra, har bara sovit tre timmar men jag är pigg för det. Trodde aldrig att jag skulle komma ur sängen när klockan ringde kvart över elva. Väl uppe så gjorde jag mig iordning och sen stack jag ner mot stan där jag träffade Emelie. Vi tog en fika på det nya cafét 1st class coffiehouse. Mycket trevligt var det att träffa Emelie, vi uppdaterade varandra med massa information. gillas :P Tiden bara rann iväg kändes det som, jag fick ett sms av G när klockan var två. Skulle ju vara hemma kl två för då skulle min syster komma över och klippa G. Det var ju bara att säga adjö och sen sticka hemåt, kändes lite tråkigt för det var så kul att träffa Emelie för det var ett tag sen vi sågs..
Nu väntar jag bara på att timmarna ska gå, vi ska nämligen hem till G:s syster på middag. Det var tänkt att vi skulle träna efter att G hade blivit klippt men vi kände att det skulle bli så stressigt så vi tränar imorgon istället. Annars så händer det inte så mycket mer idag. Ikväll blir det bara en myskväll med fruktsallad tror jag, vi har massa frukt som måste ätas upp snart för det börjar bli gammalt. :)


Hot from ACNE :p

Hittade den här snygga tishan från Acne. Jag skulle lätt använda den till en svart skinnkjol eller ett par svarta slimmade jeans.

 


Dessa snygga kostymbyxor skulle sitta fint med denna t-shirten ovan, inte sant!

 Bilder: bubbleroom.se


Bra musik som gör en glad :)


Lördag

Hej svejs!

Nu var det längesen jag skrev här. Men nu kände jag att jag ville skriva av mig lite..Dagen började väl inte så jätte bra men nu är det lite bättre. Har haft ett litet bråk med pojkvännen bara men nu är allt prima och bra igen :) På em idag så åkte vi ut till Tuna Park och kikade lite affärer sen blev det fika också på wayn'es. Varken jag eller G köpte något, G skulle köpa skor men det blev inget med det. Kanske en annan dag ?

Ikväll kl 21 ska jag jobba, blää har verkligen ingen lust att jobba idag, inte efter det som har hänt idag. Imorgon kommer jag inte heller få någon sömn, ska träffa min vän Emelie på förmiddagen och kl 12 ska vi iväg och träna på gymmet så ingen sömn för min del. Senare på kvällen vid 18 ska vi iväg till G:s syster på middag, man kommer ju inte alls vara pigg på det. Haha!

RSS 2.0