Torsdag

Halloj bloggen!

Nu var det ett tag sen jag skrev här (som vanligt). Idag så har jag varit iväg och jobbat, hade bara ett 4,5 timmes pass, det var riktigt skönt. Efter jobbet så hade vi lite ärenden att göra och nu ikväll så åkte jag hem till min goda vän theresa över en fika. Det var riktigt roligt, var ju ett tag sen vi sågs.

Imorgon är det jobb som väntar, så jag måste nog gå och lägga mig snart, börjar nämligen klockan 7.00. I helgen så ska jag och G måla om hallen till vitt. Det kommer bli så himla fint =)

Tisdag

Godmorgon bloggen!

Jag var vaken rätt så sent inatt, tror klockan blev 05:00 innan jag somnade. Satt fastklistrad framför tv:n, såg ju på the hills så jag kunde inte slita mig bort hihi, har börjat sett alla avsnitt från början och är nu på det tolfte avsnittet. Det är så spännande nu.
Har precis käkat frukost och tänkte nu gå och lägga mig igen, har ju bara sovit ca 2 timmar. Sen är det jobb som väntar klockan 15.00.

The hillsÅhh vad jag är uttråkad. Finns absolut inget att göra så jag tänkte lägga mig i soffan och se på The hills. Den bästa serien ever!

Vår på H&M

Nu vill man bara ha vår, längtar massor!


Dagens

Humör: Trött och seg
Gjort: Gett katterna mat, Käkat frukost/lunch
Planer: Duscha, åka in till stan och städa
Ser på: Inget just nu
Lyssnar på: Tvättmaskinen
Läser: Ingen för tillfället
Dricker: Kaffe
Äter: Ingenting just nu

Bästa: Att få umgås med älsklingen hela dagen
Sämsta: Jag är förkyld och snuvig
Väder: 3+ och snö


Måndag

Idag  är jag ledig från jobbet, jag känner mig ganska risig, näsan rinner och är helt igen täppt. Hade tänkt och träna idag men det blev inget för jag kände att jag inte ville gå och hosta bland folk. Sen så är det ju inte bra att träna när man är förkyld. Sitter nu och dricker kaffe och har precis fått i mig lite frukost. Tänkte ta och städa lite nu och sen hoppa in i duschen. Senare i em så har jag lite ärenden att fixa, ska hämta ett paket på posten och åka till apoteket.


Nya skor


Bilden gör ju inte skorna rättvisa, men de är ursnygga! Passar utmärkt till ett par uppkavlade jeans. Ska på bröllop i februari så då åker dessa på. 450 kr tror jag att dessa kostade på dinsko.

Utbildning

Sitter och funderar här på vad man ska bli när man blir vuxen. Jag har lite funderingar på att gå modejournalistlinjen, jag vet att jag inte är den bästa på att skriva men jag tycker jätte mycket om mode och kläder. Det bästa skulle vara att få jobba på ett magasin men det kanske man bara kan drömma om.
Sen har jag lite funderingar på ekonomi, juridik, stylist samt make up artist. Jag har ju lite alt att välja mellan men det är samtidigt svårt och veta vad man vill jobba med.
Man känner att det är snart dags att göra något med sitt liv och börja plugga, jag vill inte stanna kvar på skogaholms resten av mitt liv.


Nytt från Glitzy!

Såg denna ursnygga cape från glitzy. Den skulle jag gärna vilja ha till ett par slitna jeans och pumps. Passar utmärkt när det börjar bli lite plusgradigt ute. Så den funderar jag starkt på att beställa hem.


Dålig uppdatering....

Jag vet att jag har blivit jätte dålig på att uppdatera nu för tiden. Jag tror det har blivit så för jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om.
Jag tycker det är jätte roligt att få skriva av sig lite och det bästa är att folk faktiskt läser det som jag skriver om. Just nu sitter jag på mtv:s hemsida och kikar på the hills.
Min dag idag har jag mest spenderat hemma, har varit jätte sugen på mockarutor nu i flera dagar så jag ställde mig i köket och började baka, goda blev dom. Sen var jag & b- friend hem till mami och hälsade på, det var mycket trevligt  och passade även då på att ta med mina mockarutor och de gick åt som smort. 


RSS 2.0