Packa var det!!

Jag har inte börjat packa än, och snart är det läggdags! Vad ska man ha med sig?? jag har alltid svårt för att packa, man tar alltid med sig för mycket packning än vad man behöver. Ska sätta mig ner och skriva ner det viktigaste man behöver ta med sig.


[resväskan.bmp]


En slapp dag

Har varit och jobbat, slutade 13.30. Det händer inte så mycket idag, det blir en ganska slapp dag för mig. Ska fixa och dona här hemma och sen så måste jag packa inför gbg. Jag har allafall varit och hämtat mitt paket från Asos på posten, jag skulle ju ha gått till poas trafikskola idag men det blev inget, jag orkade helt enkelt inte. Jag ringde dom istället och jag ska  gå dit på onsdag och skriva in mig.
Men det är bra att jag har tagit tag i det, lite allafall. =)

Nu tänkte jag göra ordning lite kaffe och sätta mig och läsa i körboken!! Senare ska jag träffa syrran!

kram


Körboken nästa

Nu tänkte jag sätta mig ner och läsa lite i körboken! måste komma igång med körkortet. Imorgon tänkte jag ner till Poas körskola och skriva in mig.
Jag ska börja övningsköra med Glenn, måste bara gå ner till vägverket och ansöka tillstånd.


Puffiga kjolar

Short Prom SkirtTopshop  Ditsy Daisy Ra Ra SkirtTopshop  Riviera Stripe SkirtTopshopASOS Cotton Self Belt Full Skirt asos


Min dag

Idag så har jag varit ledig,  gick upp klockan 15.00. Sen åkte jag hem till mig  vid 17 för att städa här hemma, hade gammal disk från igår så den tog jag itu med direkt.
Imorgon så börjar jag jobba tidigare, börjar nämligen redan 06.30 annars brukar jag börja 09.00. Jag vet inte hur det ska gå men man får hoppas att man inte försover sig.

Jag kanske ska börja med träningen igen, har haft ett litet uppehåll med träningen. Men jag vet inte vart jag ska börja träna! Jag har funderat på att börja på forever som ligger vid mig eller på world class som ligger inne i stan. Men vi får se!!

I'm home

Slutade jobbet för en och en halv timme sen, har duschat och nu sitter jag och käkar mackor och dricker oboy. Ska väl snart gå och lägga mig men jag tänkte först läsa lite bloggar och surfa lite så att jag blir trött. Är uppe i varv fortfarande har stått och plockat hjärtegott på jobbet och man får väldigt ont i ryggen.


I'm so happy

yeeh nu så har jag beställt hem min efterlängtade kavaj från Glitzy,  de hade fått in 4 st till. Just nu sitter jag och kikar runt lite på nätet efter passande outfits till min kavaj. Jag har kikat lite  på snygga klänningar som jag tror skulle passa till kavajen här är några klänningar som jag tycker om.


ASOS Twisted Strap Full Skirt Dress


ASOS Ruched Bust Pencil Dress

ASOS Plaited Under Bust Dress

RSS 2.0