Satc maraton med god mat

Har haft en super trevlig kväll här med Linda. Vi har nu suttit och kollat på satc boxen, hela 10 avsnitt hann vi se innan det var dags för henne att åka hem. Vi lagade också min favvo rätt, tacos så klart!

Men helt klart så var det här en super mysig lördagskväll, det får vi göra om men dock med lite vin till. Blev ju inget nu för att hon körde bil.
Snart är det dags för mig att gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon bitti för att jobba. Ett tio timmars pass väntar mig som jag alltid jobbar varannan söndag.Annars idag så har det inte hänt så mycket, sov nästan bort hela dagen då jag och älsklingen sov tills klockan var 15 på eftermiddagen. Vi skulle ju ha hunnit med att julstäda och rensat bort lite grejer här hemma som vi inte behöver. Men det hanns ju inte med så det får bli en annan dag innan julafton.

Dagens

Humör: Seg, sovit endast 2 timmar
Gjort: Jobbat och pussat älsklingen
Planer: Duscha och göra mig iordning,baka, åka på fackmöte
Ser på: Inget just nu
Lyssnar på: brummet från datorn
Läser: Ingen för tillfället
Dricker: Ingenting just nu
Äter: Ingenting just nu

Bästa: Jag är kär
Sämsta: Inget sånt
Väder: Kallt och ruskigt


A pair of shoes

För någon vecka sen så beställde jag hem dessa skor från chicy. Det  tråkiga är att jag inte får inviga dom förns den 15 januari. Jag beställde dom i svart.


Julklappar har inhandlats

Har nu suttit och beställt lite julklappar och sen en överraskning till min sambo. Han läser säkert detta så jag säger inte vad överraskningen är för något.
Snart är det läggdags för min del. Jag ska upp tidigt och jobba och senare på dan så ska jag förmodlingen träffa theresa och ha lite julbak nu innan jul.
Jag har ännu inte bestämt vad jag ska baka men det blir nog saffransbullar och kanske fudge som jag bakade i helgen. De blev riktigt goda faktiskt, smakar som seg kola ungefär.


Dagens

Humör: Trött
Gjort: käkat middag hos några vänner och tagit det allmänt lungt
Planer: Gå och sova
Ser på: Seinfeld
Lyssnar på: brummet från datorn
Läser: Körboken
Dricker: kaffe
Äter: Ingenting just nu

Bästa: Att julen är snart här
Sämsta: stressad med att köpa julklappar
Väder: Ganska mörkt ute nu


Dagen i helhet

Idag så har man haft fullt upp. Först när jag vaknade var det bara att städa här hemma för att G min sambo skulle ha några vänner på besök, de skulle så klart se på fotboll kl 15 som man gillar så mycke. Då var det bara för mig att sticka iväg vid 13 för jag ville inte störa dom när de sitter och snackar fotbollssnack. Så jag stack ner till stan för att träffa Tine min tjejkompis, vi gick runt på stan och kikade innan det var dags för body attack....med mig hem hade jag ett par jeans =) Fy faan vad jag blev trött efter träningen, har ju som sagt ingen alls kondition. Har inte tränat på 1,5 år så det här passet kändes kan jag säga.
Efter träningen åkte jag hem till Theresa för att umgås med henne och hjälpa henne med att få upp lite möbler, hon och hennes kille har precis flyttat så det var jätte roligt att få se deras lägenhet och som var jätte fin.

Snart tänkte jag sova för jag ska upp om några timmar och jobba, jobbar ett tio timmars pass. Efter jobbet imorn ska jag iväg på ett födelsedagskalas och senare på kvällen ska jag och min sambo gå på bio, och om det hinns med så ska jag oxå övningköra.

Godnatt!

Julmys

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik, dricker julmust och käkar mina glutenfria lussebullar. Som inte var så  jätte goda som jag trodde de skulle vara. Synd =(

Känner lite julstämning här hemma, har varit på stan idag och köpte med mig hem en fin jul löpare och sen ett ljus som ser ut som en tomte.
Ska bara få upp julstjärnan i fönstret i köket sen är allt julpynt uppe.


RSS 2.0