Min långa dag

Hej bloggen!

Här sitter jag fortfarande vaken, ska gå och lägga mig snart men tänkte skriva lite vad jag har gjort idag.
Jobbade till klockan sex imorse, när vi vaknade runt två så gjorde vi oss iordning. Sen stack vi när klockan var några minuter i tre till Ikea.
Vi kom hem utan de saker vi skulle ha, allt var slut. Så himla tråkigt när man åker dit och så finns inte de saker som man har sett fram emot så mycket. Men vi kom inte hem tomhänta det blev lite småsaker som klämmor till att försluta påsar, potatispress, batterier och ett durkslag i aluminium. Vi var hemma runt åtta och när vi kom hem så gick vi och la oss och vaknade kl 22. Sen så stack jag till min syster och hjälpte henne med att packa upp grejer, hon flyttade idag till sin nya lägenhet. Jag kom därifrån kl tre, när jag väl var hemma så ville jag inte gå lägga mig än så jag ställde mig för att styka sängkappan som vi fick idag men strykbrädan gick sönder och hamnade på min fot, ont gjorde det. Ville ändå stryka så jag satte mig på golvet och strök men det gick inte så bra så jag testade med att sätta på sängkappan på sängen och strök men det gick inte heller så då sket jag i det. G får försöka fixa strykbrädan för jag kunde inte det....nä nu ska jag nog gå och lägga mig, ska iväg och fika med mamma och min syster kl elva, får se hur det går att vakna sen...:P

Godnatt!


Hemklickat

Jag gjorde en beställning på den vita steghyllan från ellos, sen blev det två prydnadskuddar från Zara home också. :) den svarta ormmönstrade.




Steghyllan

Jag har länge nu velat ha en steghylla, det skulle bli så fint i vårat sovrum sen när vi ska göra om det. Jag har tittat lite överallt på det men i olika prisklasser. Jag har hittat en på Ellos.se. Som jag tror att jag ska beställa idag :) Den kostar 679:-



Melodiägget, en bra grej om man inte kan koka ägg.

Jag har hittat den ultimata äggklockan för den som är kass på att koka ägg. Den här timern spelar upp 3 olika melodier beronde på om ägget är löskokt, medium eller hårdkokt. Jag tycker den är helt klockren, jag får (nästan) aldrig till det när jag kokar ägg. Jag vill ha hårdkokt ägg annars kan jag inte äta det. Men jag brukar ta tid på 5-6 min när vattnet har börjat koka, men det skulle vara skönt om man slapp ta tid, och bara kunna lyssna på ägget. :)


Torsdag

Hej bloggen!

Har precis (nästan) kommit hem från ett möte. Det gick ganska bra men var lite nervös. Jag har jobbat natt och slutade klockan sex imorse så jag var ganska död när jag steg upp kl tolv. Jag ska jobba natt idag med så det blir en powernap ikväll tror jag innan jobbet. Imorgon bär det av till Ikea igen, vi ska köpa de saker som inte fanns när vi var där i lördags. Det som ska inhandlas är : 2 st runda avlånga kuddar, mittbenstomme till sängen, en plåttunna med lock.

Vaknade med ontrygg

ajaj vad jag har ont i ryggen, vaknade först klockan halv tio av att mitt vänstra skulderblad har låst sig, det strålar ut mot armen och i nacken. G försökte knäcka genom att trycka i ryggen, sen så har han masserat på vänstra skulderbladet, nacken och axlarna men inget har hälpt. Så nu sitter jag här i soffan med en värmepåse på ryggen. Jag har så jäkla ont, kan knappt röra mig. Får se om det har blivit bättre imorgon annars får jag ringa en kiropraktor. Jag ska också jobba imorn så det vet jag inte om jag kommer klara av...

Snart tänkte vi åka iväg och handla lite, tänkte bla att köpa lite godis till mig. Det är så synd om mig nu hehe :p

Ute efter en ny tvättkorg

Jag är ute efter en ny tvättkorg. Vi har ett ganska litet badrum så man vill ha en snygg tvättkorg som man kan ha framme utan att behöva skämmas när folk kommer över. Jag vill helst att tvättkorgen ska se ut som en plåttunna med lock. Jag har hittat en på Ikea men den rymmer bara 40 L och jag tror att den kan kanske vara för liten. Men vi ska tillbaka till Ikea nästa vecka för att köpa grejer som inte fanns kvar i lager nu så jag får fundera lite mer på det. Här är tvättkorgen som jag skulle kunna tänka mig att ha i vårat badrum.

Knodd 169.-


Köpt på Ikea

Jag, sambon och min syster och hennes kille var ju som sagt till ikea idag. Det som vi fick med oss hem var massa doftljus i dofterna vanilj och äpple. Sen så köpte vi bla krukor, blockljus, dekorationsstenar och massa annat skoj. Min syster köpte en hel del grejer, hon flyttar hemifrån om en vecka så då blir det ganska mycket prylar som måste handlas. Som vanligt när man kommer till krukorna så blir det att äta i restaurangen, mumsigt var det! Jag tog kött bulle menyn (barnmenyn) snålt med köttbullar tyckte jag, fick 4 stycken. Blev lite mätt på det iallafall.

Nu ska vi börja med maten, blir tacos. Mums!

Fredag

Äntligen helg!

Idag har man haft full rulle känner jag. Jag vaknade runt halv elva, ringde först ett samtal till lönekontoret. Jag har fått för mycket i lön, fick dubbel timlön :P. 226 :- så ni kan ju nästan lista ut att jag fick ganska mycket pengar på mitt konto. Jag måste lägga undan lite pengar till nästa månad för nästa månad så kommer de dra av lite och då kan jag inte kladda upp allt.

Efter det samtalet så åt jag frukost sen tog jag tag i städningen, sen klockan fyra så träffade jag och G min mamma, hennes pojkvän och sen min syster på Café Smak. Mycket trevligt! Sen när vi hade fikat så gick vi lite affärer, jag köpte en grå stickad cardigan och en topp med nitar på axlarna från Monki. Var inne på Jc och skulle köpa jeans men det fanns inte så många som passade, fyfan vad jobbigt det kan vara att pröva jeans, testade nog 6-7 par jeans. Hittade några som jag ville ha men som inte passade mig, antingen var de för stora eller så fick jag inte igen dom i midjan. Vi hade ganska stressigt hem så jag hann bara kolla på jeans inne på Jc, man vill ju inte köpa ett par för att måste ha ett par så det blir att kika någon annan dag när man har mer tid.

Nu ikväll så har vi haft det hel mysigt här hemma, vi gjorde en tre rätters middag och nu tänkte vi se på film och käka massa gott, dricker också en bacardi breezer så himlans gott.

Imorgon bär det av till Ikea, där tänkte vi köpa massa grejer till lägenheten framförallt massa tedoft ljuser :) och sen ska vi kika på en ny garderob.

Men ni får ha en fortsatt trevlig fredag!

Auktioner ute på tradera!

Jag har lite prylar ute nu på tradera, gå in och kika vetja :) Länk 

Torsdag

Redan torsdag och imorgon (fredag) är jag ledig. Jag är ledig nu i tre dagar och det ser jag verkligen fram emot. Nu ikväll efter jobbet när jag kom hem (slutade 22) så fick jag och G för oss att vi skulle städa lite, sagt och gjort, jag tog badrummet och G tog köket. Känns så himla skönt att man har det gjort för nu slipper vi göra allt imorgon :).

Morgondagens planer ser ut så här:

♥ Städa ( dammning, dammsugning,moppning)
♥ Träna
♥ Shopping
♥ Fika med mamma
♥ Myskväll med G (Tre rättersmiddag)
 



 

Blir inte bättre

Idag har jag verkligen mått uselt. Jag har haft ont i huvudet, i bihålorna och sen så har jag varit spänd i hela ansiktet. Jag har ont i kroppen och har ont när jag andas in.
Fast att  jag har mått dåligt idag så har jag varit ute på en promenad och varit på Tuna park och kikat. Som vanligt när jag och G är på tuna så tar vi en fika på waynés. Imorgon ska jag jobba och vet faktiskt inte hur jag ska klara av det, jag får känna efter imorn hur jag mår. Snart så tänkte jag ta tag i disken efter middagen och sen tänkte jag kura ner mig i soffan med en filt och té med honung i.

Känner mig krasslig idag...

vill inte bli sjuk nu, känner att jag inte har råd med det. Idag på jobbet så har jag känt mig seg, trött och hängig. Och sen när jag andas in så får jag jätte ont i bröstkorgen och i halsen. När jag kom hem efter jobbet så tog jag en varm dusch, åt lite och drack té med honung i. Trodde det skulle hjälpa lite men icke. Så nu tänkte jag ta en alvedon och gå och lägga mig. Får hoppas på att man känner sig lite piggare imorn på min lediga dag. Jag kände mig pigg igår så det kom på en gång det här.

Jimmy Choo

Jag skulle verkligen vilja äga ett par skor I Jimmy Choo kollektionen av hm. Man får vara snabb när dom släpps i butik den 14 Novermber. Titta vlka godingar...



Jag skulle lätt vilja ha dom alla men det blir ju lite dyrt kanske, men iallafall ett par. Om jag fick ta tag i ett par då skulle det nog bli dom svarta med nitar. :)


Lördag (tidigare idag)

Klockan är halv tre på em och jag sitter och käkar frukost nu hehe. Jag gick upp halv två idag, det kan jag inte förstå för jag har sovit mina timmar och så somnade jag på soffan runt två inatt. Men jag tycker om att sova helt enkelt...
Gymmet stänger om en halvtimma och det var tänkt att jag skulle pumpa lite muskler. Igår tränade jag men då tränade jag endast kondition och mage.
Just nu i denna stund så dricker jag kaffe,pratar telefon med syster, har gjort mig iordning men har håret kvar och mascaran.
Ikväll blir det en god middag här hemma och ett biobesök. Tror det lutar åt att vi ska se "flickan som lekte med elden" G:s val...har hört att den flmen inte är någon biofilm men det märker vi när vi har sett den. Jag har sett den första filmen "män som hatar kvinnor" och den tyckte jag var bra, är inte så förtjust i svenska filmer annars men den var bra. :)


Returer

I dagarna fick jag hem jeansen, väskan från Nelly, och idag kom jackan som jag hade beställt från Ellos. Det blev en retur på allt. Jeansen var lite för stora och jag tyckte färgen inte var detsamma som på bilden, väskan tyckte jag var lite svåröppnad. Man vill ju ha en väska som man kan få upp vid stressiga tillfällen...och jackan var inte alls som jag hade förväntat mig. Den var dålig sydd, såg ut som den var lappad inuti cch sen så såg man ut som tomtemor i den.
Lite synd men då sparar jag ju pengar och det är positivt. Jag får gå ner på stan och kika på jeans och jacka! Tror det är nog det enklaste att göra om man inte vill göra fler returer. :(

Påminnelse: Glöm inte att tävla om ett armband från Cocoo...

Ni får inte glömma tävlingen som jag har nu, där ni kan vinna ett fint armband från cocoo. Gå in på länk och tävla nu!


Torsdag

Go kväll!

Just nu så ligger jag i sängen och slösurfar lite innan det är läggdags för min del. Ikväll så var jag hemma hos mammi och hälsade på. Innan idag så har jag jobbat, jobbade ett nio timmars pass. Sen så var G:s far här och hälsade på en stund. Och sen så var jag och G och käkade på Spicy hot. Mumsigt!

Det har inte gått så bra med detox-kuren, det har faktiskt fuskats lite. Jag höll på i 2 dagar med det men sen när jag och G fikade igår så kunde jag inte motstå en latte och en biskvi. Sen idag så hade jag ingen lunch med mig till jobbet så jag beställde mat, då blev det pannbiff,sås och potatis. Jag fick ångest på en gång när jag hade käkat det så imorgon ska jag börja om från början. Har inte heller någon lunch med mig imorn till jobbet men jag får ta och göra iordning polenta gröt att ha med mig.

Detox. Dag 2, Tisdag

Kostprogram

Dag 2, Tisdag

Frukost: Flingor och Soyamjölk
Lunch: Yogurt, musli, kaffe
Mellanmål: Banan och kaffe
Middag: Polenta gröt, 2 st smörgåsar, kaffe



Hemklickat, från Shestore

Dessa Overknee stövlar från Friis&Company kommer att komma hem till mig i november någon gång. De fanns inte i lager men man kunde förbeställa dom. Jag har länge velat ha skorna och de kommer passa så bra till jackan som jag har beställt från ellos.




Detoxkur..Dag 1

Från och med idag fram till söndag ska jag rensa ut kroppen från gifter med hjälp av detox. Detox betyder avgiftning. Man ska äta så lite proteiner som möjligt. Man blir mycket piggare och det är bra för dom som har magont. 

Detox: Så ska du äta

 Uteslut alkohol, rökning och kaffe
 Dra ner på saltet
 Undvik halv och helfabrikat
 Ta bort socker, vitt mjöl och alla typer av sötsaker, kakor, glass, även söta lightprodukter.
 Ät massor med frukt och grönsaker, gärna ekologiska.
 Välj fiberrika kolhydratkällor med lågt GI
 Ät gärna vegetariskt men glöm inte bort proteinet i form av exempelvis bönor
 Drick mycket vatten, gärna med pressad citron
 Drick örtte och grönt te i stället för kaffe




 
 Jag gör detta för min skull, jag känner att jag vill testa på något nytt. För omväxlingens skull, jag äter redan nyttigt nu men när jag har testat detta så kan jag ju kombinera det här och det som jag brukar äta. Mitt kostprogram idag :

  • Dag 1: Måndag

    Frukost: Yogurt med musli, (solrosfrön,linfrön,caschewnötter, valnötter) en banan, Kaffe.

    Mellanmål: Äpple och grönt té.

    Middag: Polentagröt (majsgröt), en kopp kaffe med soyamjölk.

    Kvällsmat: Majskolv och té.

Måndag...

Ny vecka och nya tag. Tycker att vekorna går alldeles för fort, det är inte många månader kvar  nu till jul. Jag längtar verkligen till den dära julstämningen, det är så mysigt! Jag hoppas på att det kommer bli mycket snö detta år..

Idag så har jag jobbat, jag började kl två och jag vaknade en halvtimma innan, bråttom hade jag iväg till jobbet. Jag hann inte äta något så jag tog med mig snabbt yogurt och min egengjorda musli och sen en banan och ett äpple.
Jag var uppe ganska sent igår för att vi var först hemma hos G:s syster på middag och när vi kom hem så bastade vi och efter att vi hade bastat så kollade vi på sagan om ringen, de två tornen. Jag somnade på soffan ett tag men G väckte mig vid halv sex imorse så att jag fick gå och lägga mig i sängen. Så  jag var helt slut när jag vaknade halv två, har känt mig trött och seg hela dagen, kan nog bero på att man inte har ätiti någon riktig middag idag.

Söndagens planer...

Imorgon så har vi ganska mycket planer på schemat som måste göras. Först var det tänkt att jag och mamma skulle fika vid elva, men det får vi nog skippa för annars så hinner inte vi med allt som ska göras. Det första vi ska göra när vi vaknar är att träna, sen ska vi iväg och handla på maxi och sen vid fem ska vi hem till G:s syster kattis på middag. Så vi har fullt upp med andra ord :). Och om det hinns med så ska vi också basta på kvällen, men det beror ju på när vi blir klara hos hans syster.

Snart ska jag bege mig till arbetet, börjar nämligen och jobba kl 21.00 och slutar inte förens vid kl 06.00.

Ni får ha en fortsatt trevlig lördags kväll!

Badhuset...

Är nästan precis hemkommen från badhuset. Jag och min vän Theresa har varit och bubblat och åkt waterslide :) skiit skoj var det, känns som man är barn på nytt! Det var roligt att göra något annat för en gång skull, vi brukar nästan alltid fika och gå på stan när vi ses... - så det här var roligt gumman (hon kommer förmodligen att läsa detta ). Just nu så håller vi på med maten, det blir tacofärs och ris och sen lite grönsaker som vi har hemma. Vi ska åka och handla imorn så vi tar det vi haver som man brukar säga. Nu blir det middag!

Mer shopping...

Beställde denna jacka igår från Ellos. Jag tycker den verkar jätte mysig med fusk ull på kragen och muddarna. Vi får se hur den ser ut i verkligheten sen när den kommer. :) jag hoppas jag slipper returnera den....


Fredag = ledig

Go kväll!

Just nu sitter jag och surfar (som vanligt ) G han spelar sitt fotbolls spel. Förut ikväll så var jag och G ute och käkade på beirut seller, det var över mina förväntningar faktsikt, maten var jätte god och inredningen var mysig. På nedervåningen där entrén är så tyckte jag att det inte var så inbjudande, iofs så är serveringen en trappa upp. Men jag tycker de kan göra det mer trevligt vid entrén för det är ju faktiskt det första man ser.
Efter att vi hade käkat så gick vi och tog en öl/cider på Bishops arms, det var trevligt! När vi kom hem så kollade vi på Sagan om ringen, den första filmen. hehe.

Annars så var vi på stan en stund innan vi skulle äta. Jag köpte med mig en stor stickad halsduk + vantar från Monki. Nu slipper jag frysa om min hals, halsduken är så stor och mysig och det bästa är ju att den inte sticks. :)


Nattshopping

Det blev lite shopping på Nelly ändå, jag sket att jag inte fick någon rabatt. Det jag köpte var en clutch/axelväska från rules by mary och ett par Levís 603 super skinny jeans.

 



 

 


Tävling, armband, Cocoo



I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
 För att vara med behöver du bara göra en kommentar i mitt inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)

En lycklig vinnare utses om två veckor och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)


Torsdag

Hej bloggen!

Just nu sitter jag och läser min mail, jag har precis fått i mig något att äta så nu är jag mätt. Jag slutade jobbet för ca en timma sen, fick jobba över en timma och börja två timmar tidigare idag men det är bara bra för då får jag lite mer pengar i kassan. :)
Tänkte gå och ta en dusch nu sen tänkte jag att jag skulle lägga ut en tävling här i bloggen. du kan nämligen vinna ett snyggt armband från cocoo så det tycker jag inte att du ska missa! :P Sen tror jag också att jag ska hinna med lite nätshopping på Nelly, för de samarbetar med sofis mode...I like a lot:)


Update: Nu när jag hade tänkt att shoppa på nelly så såg jag att man bara kunde beställa före 23:59 för att få 100 kr rabatt, och om man ville ha en goodiebag och tidningen sofis mode så skulle man ha handlat mellan 18.00 - 22.00, typiskt!. Jag som jobbade då =(


Nattblogga

Halloj bloggen!

Sitter uppe och slösurfar lite, tänkte gå och ta en dusch och dricka lite té. Idag så har det varit jobb, jag började vid 15 och slutade inte förens vid 22.15. Imorgon på schemat så händer det inte så mycket förutom att jobba då. Jag längtar tills helgen kommer för på fredag ska jag och G ut och käka på den libanesiska restaurangen beirut seller. Jag har aldrig käkat där förut men jag har hört bra rykten om det. Sen senare på kvällen ska vi nog basta, det ska bli så underbart skönt!

Nä nu tänkte jag nog ta en dusch...

4/10 Kanelbullens dag....

Söndag idag och så är det ju kanelbullens dag, har nämligen inte ätit någon bulle än men jag tänkte nog ställa mig vid bänken i köket och göra en sats bulldeg. Jag har faktiskt inte haft tid att baka några bullar tidigare, för idag på schemat så var det handling och jobb som gällde så tiden räckte inte till fast att jag hade velat det. Men nu klockan 23.59 så tänkte jag faktskt baka. =). Jag börjar inte jobba förens vid 16 imorn så då kan jag vara vaken några timmart till...hehe.


Tävling inom kort...

Så kika in här i dagarna för då kan du nämligen vinna ett snyggt armband. :)

Hemklickat

Har precis klickat hem dessa ursnygga armband från cocoo.se. Längtar tills man får inviga dom! :)

 

Lugn lördagskväll...

Denna lördag har varit ganska lugn. Jag sov fram till ett sen så gjorde jag mig iordning. Jag och sambon gick till café Sylvia och åt frukost. Mysigt! Sen begav vi oss  hemåt och tog det bara lungt. Jag plockade undan här hemma medans G spelade sitt NHL 10 spel. Sen vid kvart i sex så stack G till huvudstaden för att se NHL spela i globen. Just nu sitter jag och käkar kina, ska snart iväg och hälsa på mammi. :p

Ni får ha en fortsatt trevlig lördag!


Hemklickat

   
Klickade hem lite prylar till badrummet. Allt kommer från jotex. Det kommer bli så snyggt nu i vårat badrum! Nu fattas det bara lite förvaringsburkar till bobullspads, tops och diverse. Jag har hittat en förvaringsburk till padsen och den kommer från lisbeth dahl. =)


id bare minerals

I dagarna så kommer det ett paket hem till mig. Jag beställde igår id bare minerals start kit. Det ska bli intressant att testa det. Just nu känns min hy ganska livlös, på hösten så brukar jag få torra fläckar i ansiktet och det hjälper inte att jag använder dag och natt kräm. Just nu använder jag mig av apoliva från apoteket och jag tror nästan att jag måste köpa decléor produkter. Det är ju en aning dyrare märke men det är det värt! :) Om min hy ska må bra...

Morgondagens planer (Fredag)

Först blir det jobb mellan 07-17. Senare på kvällen ska jag och G nog gå ut och käka middag på någon restaurang och jag tänkte faktiskt att jag skulle vara gullig och bjuda på middagen. Sen vid 22 ska G åka iväg och jobba och jag har inte några riktiga planer på vad jag ska göra då, det blir nog ganska lungt. Jag känner inte för att festa i helgen men man vet ju aldrig man kanske ändrar sig på lördagen. Jag måste också träna nån dag i helgen, känner att jag har rört mig för lite denna vecka. Jag mår faktikst dåligt över det så det skulle vara behövligt. Så ser min helg ut just nu, inga märkvärdiga händelser.


Torsdagen i helhet

Hallå bloggen!

Idag har det varit jobb. Efter att jag slutade jobbet vid 14 så cyklade jag hemåt och tog en dusch och gjorde mig iordning för att träffa Sandra klockan 16. Vi tog en fika på Åhlens sen så gick vi i affärer. Jag hittade lite saker men jag handlade inget. När vi tyckte att vi var klara så kom min sambo för att hämta mig, vi skulle ut till plantagen och köpa nya blommor till vardagsrummet. Det behövdes verkligen, det är mycket snyggare nu i vardagsrummet. De gamla blommorna fick flytta in till sovrummet. :).
Aa annars ikväll så råkade jag bränna kladdkakan som jag gjorde, jag ställde kakan i mitten av ugnen istället för att ha ställt den i nedre falsen. Resultatet blev en kol svart kaka, jag testade med att ta bort det övre skalet för kakan var ju inte riktig klar ännu men det hjälpte visst inte utan den blev svart igen fast att jag hade flyttat ner den till nedre falsen. Så det var bara att slänga kladdkakan....

Kängor från Monki.

Dessa skor var jag och tittade på idag fast i svarta. Jag velade lite där om jag skulle köpa dom men efter att ha funderat på saken så tror jag att jag slår till. Du får dom för 500 spänn och det är ju inte så fasligt dyrt. :) Så i helgen tror jag nog att jag tar en liten tripp på stan.


Dubbelknäppt

 

Den här snygga kavajen skulle jag inte tacka nej till. Jag skulle bära den till ett par slimmade svarta jeans, ett vitt linne och sen till ett par svarta kängor. Kavajen kommer från bikbok.

RSS 2.0