Torsdagskvällen

Just nu sitter jag och slösurfar men ska ut snart och övningsköra lite. Jag ska ju börja på körskolan i början av juni så det är bara att mängd träna hemma nu innan.
Idag så har det inte blivit så mycket gjort, vaknade rätt sent och sen så skulle jag iväg och jobba vid 16.00. Det är ju röd dag idag så man fick jäkligt bra betalt idag hehe.
Igår så var vi på Tuna Park och käkade lite lunch, efter vi hade käkat så gick vi in på Cubus och de hade ju 30% rabatt på alla kläder hela denna vecka, så då passade jag på att kika lite. Jag fick med mig 2 toppar, en fest topp i svart och en vit t-shirt med en blå text och en ankare på. Båda skiit snygga! Som min gulliga älskling gav mig, tänk vad lite det behövs för att göra mig super glad!






Här är en av topparna.....


Maxiklänning

Jag är ute efter en snygg maxiklänning. Jag skulle vilja ha en med massa färger och sen en vanlig svart....hittade denna ursnygga klänning från halens som jag gärna skulle vilja ha på mig.


Tisdag

Hej hopp!

Vaknade för en stund sen, jag jobbade inatt till kl 07 imorse och nu har jag hällt i mig ett glas smootie :) och käkat äggmackor mums! Tänkte nu göra mig iordning och sen sticka ner på stan för att troligtvis träffa min vän L och sen hennes ex över en  liten fika. Men vi får se!
Igår hade jag glömt att lägga in mitt inlägg som jag hade skrivit :( men men...jag har börjat övningköra nu igen, det går lite upp och ner med det där men nu ska jag verkligen ta tag i mitt körkort hihi. Jag tyckte det gick ganska bra, jag fick köra på en 70 väg och gissa om jag var rädd, men det gick bra få tro på min älskling när han säger det till mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Klickade hem häromdagen...

Vila - Cleave Plain Snow Wash Jeans från Vila Rare Fashion - Wet Look Leggings Lackleggings från Rare
Allt från nelly!




ベージュ

Dessa ursnygga skor är mina inom en snar framtid! De är på väg hem till mig nu :) Jag hoppas att de är lika snygga i verkligheten som på bild :) hoppas hoppas...
Märket är bronx och finns på ellos!

Lite shopping blev det...

Jag fick med mig hem en jätte söt tunika som jag ska ha till ett par lackleggings. Imorgon kväll ska jag hem till Linda på fest, vi blir bara 5 tjejer men det ska nog bli kul ändå! (det blir vad man gör det till) Men det tråkiga är att jag måste vara nykter :( jag äter antibiotika och det är ju inte en så jätte bra kombination med alkohol så jag får helt enkelt låta bli och dricka denna helg.. :(


Torsdag

Hej bloggen!

Sitter nu och slösurfar men det ska det bli ändring på. Har nämligen en storstädning framför mig. Vi har delat upp städningen, jag tar köket och sovrummet och hallen delar vi på.
Jag jobbade igår natt fram till 06 så idag gick jag upp vid 13 så det har inte blivit så mycket sömn för mig men det är bra det för annars kan jag nog inte somna ikväll och jag börjar 07 imorgon bitti.
Efter 16.00 ska jag ta och träffa min goda vän Theresa. Vi tänkte nog gå ner på stan och kika lite i affärer sen blir det säkert en fika på det. Är så sugen på wayne's kaffe latte!
Nu ropar älsklingen så nu måste jag slita mig bort från datorn:)

Måndag

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag alldelses för tidigt, strax efter 7 gick jag upp. Kunde knappt ha mina ögon öppna så trött var jag. Jag skulle iväg till djurkliniken med min katt, han ska bli kastrerad idag. Vi hade tid 08.15 men min sambo skulle vara hos sjukgymnasten kl 07.45 och jag som inte har körkort var ju tvungen att åka tidigare. När jag kom till djurkliniken så öpnnar de ju inte förens klockan 08.00 men det visste jag nästan redan. Jag stod där och frös ihjäl men som tur var så var det någon redan där så hon släppte in mig.
Helgen som var gick ju alldeles för snabbt..men nu är det en nya vecka med nya tag!

En fika med tjejerna...

Hej bloggen!

Idag var jag uppe rätt skapligt. Gick faktiskt upp vid 07.45 så jag är jätte stolt över mig själv, jag har lyckats ställa om mig så jag vaknar rätt tidigt. Det känns jätte skönt att vakna upp av den biologiska klockan och inte av en larmklocka. Men idag så skulle G iväg till sjukgymnasten klockan 07.45 så larmklockan hade ringt från klockan 07.00 så jag kunde inte somna om igen.
Annars så mår jag bra förutom att jag är förkyld och då menar jag jätte förkyld. Näsan bara rinner hela tiden och jag nyser konstant. Igår innan jag skulle iväg och jobba så hade jag 38 graders feber så jag tyckte det var jätte jobbigt att jobba ett tag men sen så gick det bra. Snart eller kanske inte riktigt snart men om ca en timma ska jag iväg och träffa mina tjejer E och S, vi tänkte sätta oss och ta en fika någonstans och prata lite tjejsnack.

Vad jag ser framemot morgondagen det ska bli så himla roligt att se en modevisning. :)  Sen är det Tommy Hilfiger och det är ju inte illa! hehe. Vi tänkte åka redan efter 13 så vi är där i god tid och sen blir det nog lite shopping när vi ändå är i huvudstaden, man måste ju passa på!

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!


Tommy Hilfigers modevisning med Sofis mode...

På torsdag ska jag och min syster iväg till huvudstaden för att se Tommys vårkolletion på catwalken. För några veckor sedan så anmälde jag mig till Sofies mode klubb och när man gjorde det så kunde man vara med och tävla om en modevisning med Sofis mode och Tommy Hilfiger!
Jag är så himla glad just nu, har alltid velat gå på en modevisning och nu har den drömmen gått i uppfyllelse! Jag blev jätte chockad när de ringde och sa att jag hade vunnit, jag fattade ingenting. Det roligaste med att gå är att man får en goodibebag!! :p


RSS 2.0