Helgen som varit

Helgen har varit helt underbar och jätte mysig! Vi åkte ju som sagt till Örebro i lördags och kom hem igår. Vi bodde på Clarion hotel ett 4-stjärnigt hotel, på rummet hade vi bastu och jacuzzi.
Det var lite svårt att hitta till hotellet men till slut så hittade vi det, vi fick checka in redan 10.30 istället för klockan 14.00. Efter att vi hade lämnat av alla saker så gick vi mot stan och strosade runt, åt härlig lunch på en  liten krog som hette lilla örebro som jag kan rekomendera om ni åker dit. På stan hittade jag lite saker men inte så mycket kläder som jag hade velat gjort. Efter stan så gick vi tillbaka till hotellet och tog det lungt innan vi begav oss till Olearýs och såg hockey matchen mellan Hv71 - Timrå. Där blev det några drinkar + shots.
Senare på kvällen gick vi ut och åt på en tai resturang sen avslutade vi kvällen på hotellet med att bubbla i jacuzzin. Det blev ingen bastning för oss, vi somnade vid 00.00 och vaknade 03.00 så då gick vi och la oss istället. På morgonen passade vi på att bubbla efter den goda hotell frukosten.







Här är några bilder från rummet...


Kommentarer
Postat av: Theresa

Mysigt =) Puss vännen!

2009-03-17 @ 06:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0