Helgen som varit

Helgen har varit helt underbar och jätte mysig! Vi åkte ju som sagt till Örebro i lördags och kom hem igår. Vi bodde på Clarion hotel ett 4-stjärnigt hotel, på rummet hade vi bastu och jacuzzi.
Det var lite svårt att hitta till hotellet men till slut så hittade vi det, vi fick checka in redan 10.30 istället för klockan 14.00. Efter att vi hade lämnat av alla saker så gick vi mot stan och strosade runt, åt härlig lunch på en  liten krog som hette lilla örebro som jag kan rekomendera om ni åker dit. På stan hittade jag lite saker men inte så mycket kläder som jag hade velat gjort. Efter stan så gick vi tillbaka till hotellet och tog det lungt innan vi begav oss till Olearýs och såg hockey matchen mellan Hv71 - Timrå. Där blev det några drinkar + shots.
Senare på kvällen gick vi ut och åt på en tai resturang sen avslutade vi kvällen på hotellet med att bubbla i jacuzzin. Det blev ingen bastning för oss, vi somnade vid 00.00 och vaknade 03.00 så då gick vi och la oss istället. På morgonen passade vi på att bubbla efter den goda hotell frukosten.







Här är några bilder från rummet...


Blir som nytt

För någon dag sen så beställde jag hem lite nya inrednings prylar till vårt vardagsrum. Våra väggar har en blandning mellan gul och orange färg. Jag tycker det är jätte svårt att matcha färger till den färgen.
Nu i vardagsrummet så går färgerna i grått, beige, svart och lite vitt. Jag beställde faktikst hem de båda gardinerna som är på bilden här nedan, tror faktiskt det kan bli riktigt snyggt!




Allt från Jotex.se

House of Harlow






Nu såg jag att Nicole Richies smyckeskollektion House of  Harlow har kommit till Kyssjohanna.se. Jag älskade halsbandet och och de stora örhängerna som går i samma stil/ design.

Imorgon Fredag

Vad veckorna går snabbt nu för tiden, redan fredag imorgon. Imorn har jag lite saker att göra, först är det jobb klockan 07.00 sen ska jag förmodlingen träffa min syster på frisörsalongen där hon har sin praktik. Hon går sista året nu på frisörutbildningen, så hon ska testa någon frisyr på mig som hon sen ska visa upp på sitt gisel prov som hon har i maj. Spännande! På kvällen blir det nog ganska lungt, det ska packas inför vår hotel weekend till Örebro och sen kanske börja lite smått med att måla om hyllorna i köket till vitt.

Rensning av garderoben

Just nu håller jag på att rensa för fullt här i min garderob. Känner att det är på tiden att slänga gamla saker så att nya saker kan får plats nu inför sommaren. Det känns mest som man har massa kläder som bara ligger där och samlar på sig massa damm. Så därför tänkte jag lägga ut dom på tradera! Så om en liten stund så finns dom ute på tradera....

Girls day out

Idag på em så träffade jag min mamma och min syster över på en fika på stan. Var nu ett tag sen vi alla tre sågs så det var väldigt mysigt. Vi snackade och gick i affärer som tjejer bara tycker om. 
På stan så hittade jag ett par blåa mocka pumps! 49:- spänn kostade dom. Vilket kap va ? om jag själv  får säga. Snyggt till ett par svarta jeans och en snygg topp.


Hemkommen från en god middag

Fast det var ett tag en nu, har varit hemma några timmar. Jag, pojkvännen , hans kompis och hans tjej var ute och åt på tai classic. Supergott var det! Har nu suttit och sett på fotboll inför champions league, jag är inte så jätte insatt i fotboll men vad gör man när man har en kille som är besatt av fotboll, då blir man ju nästan  tvungen att sitta med. Fast jag satt mest framför datorn och kollade in lite nya gardiner till vardagsrummet, är lite sugen på att köpa nya!


Snygga festblåsor - Stylebystars






Dessa läckra klänningar / toppar skulle jag inte tacka NEJ till, hur snygga som helst!

Promenad

Ikväll efter jobbet så gick jag och min vän T ut på en promenad, det blev faktisk en långpromenad. Tror vi gick över en timma. Det var iallafall skönt att få komma ut lite för jag tyckte det behövdes,  jag har inte tränat nu på över 3 veckor så det känns bra att man har varit lite aktiv idag! Efter våran lilla promenad så gick vi hem till mig och fikade lite. Alltå en skön måndag om jag får säga.

Måndag

Nu är det måndag igen med nya tag, jag hoppas att denna vecka blir kanon för förra veckan kändes så stessig, man hade nästan alltid något att göra varje dag. Man fick nästan inte koppla av, om jag inte hade något att göra så var det jobb. Men tal på annat så  känns det som våren börjar närmar sig nu, imorse när jag åkte till jobbet så var det  strålande sol och nästan klarblå himmel, känns så himla skönt.... Längtar tills man kan börja använda skinnjackan och sandalerna och inte ha så mycket kläder på sig. Åh vad jag vill ha vår !


Färgglad bikini

Den här bikinin från hm spanade jag in i helgen, den fanns också som trekantsbh. Men tyvärr så hann jag inte prova den då jag hittade den 5 min innan stängning. Så i veckan tänkte jag gå och testa den, måste ju ha en snygg bikini till helgen då jag ska bubbla jacuzzi.



Söndag

Vi håller på att renovera lite smått i köket och har lämnat in köcksluckorna på lackning idag, färgen som vi hade tänkt oss är  i en ljusgrå nyans. Så nu ser det ut som ett helvete här hemma, man ser ju allt i skåpen.
Efter vi hade lämnat luckorna så åkte vi till underbara hem och köpte nya ljus till vardagsrummet, det blev jätte fint.



45 minuter kvar

Om ca 45 minuter så börjar jag och jobba, så jag måste åka om en kvart. Jag har verkligen ingen lust att jobba idag men som tur är så jobbar jag bara till 03.00.

Lackleggins slut

Jag var inne nu på Nellys hemsida och såg att dom lackleggings som jag har spanat in var nu slut på lager. Jag som ville ha dom så gärna, men jag får helt enkelt leta vidare.

Hotel weekend nästa helg

Gud vad jag längtar till nästa helg för då ska jag och G till örebro och bo på hotel. Vi har verkligen lyxat till det för oss, vi har nämligen bokat ett rum med både jacuzzi och bastu. Det ska bli så himla skönt att få åka bort från eskilstuna ett tag fast det är bara över en natt. Vi åker på lördagen och kommer hem på söndagen. Först var det tänkt att vi skulle boka ett spa paket och då skulle det ingå 30 min massage men den behandlingen var fullbokat den helgen så då tog vi det här rummet istället som är mycket bättre.

Piercat naveln

Förra veckan så gick jag in och bokade tid på laboro hälsan för att pierca mig i naveln och i onsdags så gjorde jag det. Jag är super nöjd än så länge, man får bara hoppas på att det läker bra. Får vara noga med att tvätta det morgon och kväll och då borde det inte vara något problem för att det ska bli infekterat.

Lackleggings



Har länge velat införskaffa mig ett par lackleggings. Men det har aldrig blivit av att jag har köpt några. Men nu satt jag och kikade på nellys hemsida och asos. Hittade två par som var väldigt läckra, tänk vad snyggt till den här toppen. Från Stylebystars

Rensning här hemma

Dagen idag har jag spenderat hemma med att rensa på vinden. Vi fick ihop lite saker som kunde slängas. G var så duktig och åkte till tippen med alla grejer. Vi hade duktiga medhjälpare som kunde hjälpa till, G syster och hennes man var här. Som tack för hjälpen så bjöd vi på lite glass och sen lirade vi Guitar hero world tour, det var riktigt roligt.





RSS 2.0