Söndag

Idag så gick jag upp strax efter 12, klockan 13.00 skulle vi iväg till mamma och fira min syster som fyllde i tisdags. Men vi kom till 13.30 för vi åkte ut till Tuna och hämtade en jeansklänning till mig som jag la undan igår och sen köpte vi en blomma med kruka till min syster i present, hon ska också få ett presentkort på Ikea på 300:- men vi ville inte komma tomhänta. Hon får presenten lite i efterskott för jag tänkte beställa det från Ikeas hemsida.
Sen efter kalaset åkte vi och storhandlade, det behövdes. Jag har inte gjort så mycket mer idag, tänkte snart åka iväg till jobbet och slutar inte förens klockan 06.00.

Igår hade vi möhippa för G:s syster. Hon är redan gift men hon fick sin möhippa några månader efter bröllopet. Hon fick barn i januari och har ammat så vi väntade med möhippan. Det var faktiskt kul, Först var vi hemma hos hennes mamma, sen gick vi ut och käkade  på Ming Palace och därefter gick vi ut till Harrys. Det blev en väldigt lyckad kväll! Riktigt kul....

Nu ska jag sticka...

Lördag

Solen har gått upp och jag är fortfarande vaken, har inte gått och lagt mig ännu och jag ska upp igen om någon timme. Jag ska nämligen vara nere på stan vid 10.00 och möta upp min syster och min mamma. Vi tänkte ta en fika och sen kika lite i affärer tror jag om det hinns med. Min syster ska iväg igen sen vid 11.30 så henne träffar jag bara en kort stund. Vid 14.00 måste jag hem igen för att göra mig iordning, ska iväg på fest senare....
Annars är det väl inte så mycket som händer i helgen, jo imorgon jobbar jag natt och på dagen ska vi fira min syster som fyllde 19 år i tisdags och sen ska vi nog åka och storhandla.

Nä nu är det sängen som gäller, får se hur det går att komma ur sängen sen....hehe


Meningslös dag på jobbet

Idag på eftermiddagen så var jag och G och solade i vilsta innan jobbet. Det var verkligen jätte mysigt, vi hade tagit med oss lite picknik och lagt ut en filt, där vi låg och stekte oss i solen och hade det allmänt skönt. Vid 16.30 var vi tvungna att packa ihop för att jag skulle iväg och jobba. När jag kom till jobbet så skulle jag vara rastavbytare men det fanns inga raster att byta av på hela kvällen för allt bröd var slut och nästan all personal hade gått hem. Vi var ungefär 7 stycken som allt och 1 gick hem efter 2 timmar. Det fanns verkligen inget att göra, man var verkligen tvungen att leta efter något att göra. Jag ville inte heller gå hem och förlora massa timmar så jag stannade kvar, men sen när det hade gått lte timmar så rusade bara tiden iväg så det var ju positivt. :) det var bara det jag ville säga.....

Nybeställt från Laredoute

Jag har precis klickat hem lite kläder och inredningsprylar till badrummet. Det blev mest grejer på rean.
 Här är lite som jag har köpt.










Den här tischan liknar den som finns att köpa på modekungen, men den från laredoute är betydligt billigare 149:-  får du för den . På modekungen kostar  tischan 349:-






R.I.P. Michael Jackson

King of pop är död. Jag kan inte fatta det :( det är så himla sorgligt.
 

Will you be there är en av alla hans låtar som jag tycker om.

Torsdag

Hej allesammans!

Vilket härligt väder det är ute, synd bara att man inte kan få njuta av det bara. Jag ska iväg och jobba snart, slutar Inte förens KL 23 ikväll.
Idag vaknade jag vid 12.00 och kände mig helt tung i huvudet, jag har drömt samma drömmar nu i flera nätter i sträck nu, känns jätte jobbigt för jag kommer inte ihåg vad det jag drömmer om men ändå känns det som samma drömmar.

Igår kväll blev det inget bloggande för min del för när jag kom hem efter jobbet vid 21, hade jag lite stressigt. Jag skulle möta upp två tjejer S och M. De hade messat mig under dagen om att de skulle dra ut till nybron. Så jag tänkte det kan ju vara skönt att komma ut lite, det känns lite som man inte har träffat någon på ett tag så det kunde bli skoj och sen så började jag ju inte jobba förens vid 15.00.

Här är gårdagens outfit.



♥ Topp (köpt i turkiet)
♥Skärp (Åhlens)
♥Jeans (Bikbok) 

Älskar vänner.....

När jag var på vilsta marknaden för någon vecka sen så köpte jag första säsongen av vänner. Och nu har kikat klart på hela första säsongen och vill nu se på alla 10 säsonger.Fast man nästan har sett alla på tv så kan det vara kul att ha hela boxen, man kan ta fram den när man vill. Jag tycker att alla är så härliga och man får verkligen ett gott skratt när man kollar på vänner. Jag funderar på om man kanske ska köpa hela boxen. På Cdon.com hade de faktiskt sommarea på boxen och den var nedsatt med 40% rabatt.


De svarta D Brand jeansen

Jag tycker D brand jeansen är skit snygga men det negativa är  att deras stl är jätte konstiga. det är väldigt mycket stretch i dom. Jag köpte förut ett par i stl 25 och de satt jätte löst. Nu har jag hittat ett par svarta från D brand men är osäker på vilken stl jag ska beställa. Om jag gör en beställning så prövar jag med stl 24, vi får se om jag lägger en beställning på dom när lönen kommer! De är ju sååå snygga.....

 
Bild: bubbleroom.se

Jeans i kortare modell



Dessa ursnygga jeans vill jag ha! Men tyvärr så är dom slutsålda :( Jag har länge kikat på dom men inte gjort en beställning, det skulle jag ha gjort, ångrar mig nu. Dessa jeans kommer från modekungen.

Den snygga klänningen





Den här snygga klänningen från HM skulle jag absolut vilja ha på mig. Pris: 198 kr det tycker jag är ett kap. Jag såg den ute på Tuna Park i skyltfönstret men köpte aldrig den då och det ångrar jag nu. Man får hoppas på att den finns kvar ute i butiken fortfarande.

Just nu...

Just nu sitter jag och käkar honungsmelon, banan och jordgubbar. Det är så himlans gott! Idag har det inte varit så mycket på schemat, jag vaknade rätt så sent klockan hann bli 12.30 och jag började jobbet kl 14.00 och innan dess så gjorde jag lite mat att ha med mig till jobbet och sen så drack jag lite kaffe och åt äggmackor innan det var dags att cykla iväg.

Imorgon börjar jag jobbet klockan 16.00 så jag tänkte försöka göra något vettigt innan. Få se vad man kan hitta på! Det skulle vara jätte gott att ta en fika och sen gå på stan en sväng men jag tror jag väntar till helgen.Då ska jag fika med min syster och min mamma.

Dagen...

Hej bloggen!

Har inte gjort så mycket mer än att jobba idag. Jag började jobbet 14.00 och lyckades med att försova mig, jag stämplade in 14.02 så det var ju inte så farligt. Jag har mig själv att skylla egentligen för jag somnade inte förens vid 04.30 inatt men blev väckt imorse med frukost på sängen hehe sen somnade jag om igen och råkade stänga av larmet när klockan ringde vid 11.30.
När jag kom hem vid 21.00 så drack jag lite kaffe med G innan han skulle iväg till jobbet och nu sitter jag här. Jag fastnade vid datorn men ska försöka slita mig loss för att gå och duscha.
Jag hade tänkt att försöka lägga mig ganska skapligt ikväll, ungefär vid 00.00 men jag tror inte det kommer att hända för nu står klockan på 23.19.


Jeansskjortan - Zoul



399:- för den här snygga skjortan, jag kan säga att den kommer jag använda flitigt i sommar!

Om man vill prova på att vara fånge så ska man åka hit....

...Till Falun för där har dom ett vandrarhem med fängelsekänsla. Man bor i gallrade celler i fängslande miljö med intern känsla. Jag skulle vilja testa att bo där någon natt, tänk vad häftigt att få sova i en cell. Det skulle vara ashäftigt ju hehe men Scary :) det kanske spökar där.
Falu fängelse är ett före detta fängelse som ligger centralt i Falun . Så åk dit om ni har vägarna förbi!


Torsdag...

Hej hopp!

Hur är det med er idag då?. Här står allt fint. Idag vaknade jag vid 13.00, var uppe rätt så sent inatt, jag tror klockan var 04.30 innan jag kom i säng. Jag kunde verkligen inte sova, jag var verkligen jätte pigg. Men för att jag skulle bli lite tröttare så satte jag igång första säsongen av vänner och vips så kunde jag banne mig sova.
Vid 14.55 så åkte vi iväg till Tuna en snabbis för att köpa min jeansskjorta och sen snabbt  till bolaget. Fyfan vad man stressade där inne på Tuna Park, jag var ju bara tvungen att hitta något att ha på mig imorgon. Jag vet bara inte vad jag ska ha till skjortan men jag tror jag ska ha svarta jeans eller leggings till och sen tänkte jag nog bara ha en vit t-shirt. Det kommer bli kalas bra!

På tal om annat så var det en väldigt meningslös dag på jobbet idag. Jag kom dit 16.00 och gick hem vid 19.00. Jag jobbar på fazer bröd, gamla skogaholms. Vårt bröd var slut vid 17.00 på våran maskin och när vi var klara med städningen så fick vi välja antingen att gå hem eller städa ännu mera på andra maskiner och jag valde att gå hem tidigare och förlora lite timmar. Jag tänkte f** inte vara kvar till 22! Då var det bättre med en liten myskväll på en helt vanlig torsdag. :)

Riktigt snyggt Theresa....

Min vän Theresa har gjort en skit snygg tatuering hon måste verkligen vara nöjd . Det är också hennes stil det passar henne väldigt bra. Hon har väntat i ett halvår på att få göra den och nu är det äntligen över.Gud vad ont det måste ha gjort på själva revbenen men attans snyggt blev det...


Onsdag

Jag har precis stoppat i mig lite kladdkaka som jag ställde och gjorde när jag kom hem efter jobbet. mums! Jag såg att G hade köpt brownies och jag blev så himla sugen på det. Jag som är gluten kan ju inte käka den köpta för den inehåller mjöl MEN ändå var jag  tvungen att ta en liten tugga hihi. Jag har inte fått ont i magen än iallafall....

På tal om annat så var jag nere på stan en snabbis innan jobbet. Jag hann inte gå mer än i tre affärer, det blev bara Cubus, Hm och Bikbok. Och vad mycket rea det är på Bikbok, jag hann inte kolla så noga så imorgon ska jag dit och kika lite. Man borde hitta något fint. :) Jag måste verkligen hitta något att ha på mig på midsommar, det är prio nr 1. Jag tror jag kommer köra på något enkelt i klädval. Sen måste jag också hinna till bolaget, sista chansen imorgon om jag ska ha något att dricka på midsommar. hehe...alltid jag i sista minuten.

Snyggt lappade....

Det tycker jag minsann.




Dessa urläcka jeans kommer från Acne och Kostar 1495:-
Åh jag vill verkligen ha dom. Jag tänker gå ner till EGO här i eskilstuna och se om dom har dessa jeans på lager. Dessa jeans är ganska små i stl så det är nog bäst att prova dom i butiken om man vill vara på den säkra sidan. :)

Tisdagen - började med att jag försov mig

Dagen började med att jag försov mig till jobbet. Jag vaknade kl 14.00 och vid den tiden började mitt arbetspass. Det var bara att rusa upp ur sängen. Ringa till jobbet och säga att man har försovit sig. Väldigt pinsamt tycker jag när man börjar så past sent. Men jag vet nog vad det kan bero på...:P för det första så var jag vaken ganska sent inatt. Jag gick inte och la mig förens klockan var 03.30 och sen så gick jag upp klockan 06.20 för att göra frukost till min älskling som skulle komma hem från jobbet, han hade jobbat natt och jag ville överraska honom med lite frukost. Så det kan gå va...hehe

Annars idag så fick G en till överraskning när han kom hem från västerås, han fick ett blomogram av mig. Dessa fina blommor fick han. Jag tyckte han var värd en liten bukett! Det är så kul att överraska sambon min ibland för man får så mycket tillbaka.....:)


Måndagen

Hej bloggen!

Idag var det tänkt att jag skulle träffa min vän T men som i vanlig ordning så råkade jag försova mig. Jag vaknade 11.30 och det var då vi skulle ses på stan, jag skulle precis skicka henne ett sms om att jag hade försovit mig och då ringer hon i samma ögonblick. Jag tyckte det var så pinsamt, för hon hade verkligen knåpat på när hon skulle träffa mig och idag var det den enda dagen på veckan hon kunde träffa mig innan hon åker på semester till bulgarien. Typikst alltså....så idag så har jag inte fått så mycket gjort. Efter vårt samtal så gick jag och la mig igen och vaknade inte förens vid 15.30. Så idag har jag sovit i 12 timmar och det skulle jag inte ha gjort för när jag vaknade igen så var jag tröttare än innan och jag var på ett inte så jätte bra humör, klagade på allt.

Imorgon börjar jag jobbet 14.00 och innan det så tänkte jag ta en sväng på stan, jag måste verkligen hitta något att ha på mig på midsommar.

Hemma

Slutade jobbet för mindre än en timma sen, har hunni fått i mig lite mackor och ett glas Oboý. mums! Jag har varit jätte dålig på att äta idag, det är inte alls bra.
Det blev ingen Tuna Park idag, sambon sov bort hela dagen och jag skulle jobba kl 16.00 så det hanns inte med, så jag fick inte min kofta som jag ville ha, den är slutsåld nu. Lite tråkigt för jag ville verkligen ha den där koftan för den var så himla snygg men jag får fortsätta att leta efter den perfekta koftan. Jag är lite kräsen när det gäller koftor och sånt. Jag vill inte att de ska se för vanliga ut...
Nu när vi inte åkte ut till Tuna så fick jag inte träffa min vän T så vi bestämde en träff imorgon istället. Vi tänkte gå ner på stan och kika i lite affärer sen blir det säkert en fika också innan hon ska iväg på en körlektion. Då ska jag försöka kolla lite på rean och sen kika på någon klänning som man kan ha på sig på midsommar!

Jag är med och tävlar om en Hotellövernattning för 2 i Smögen

Min motivering : Jag tycker att Smögen är det bästa stället att åka till om man är i närheten av Göteborg, jag var i Smögen för första gången förra sommaren och jag kan säga att  Smögen är det mysigaste stället jag har åkt till. Den långa bryggan med massa affärer längs bron. de små fiskehusen och sen för att inte tala om utsikten. Sen så är det så här också att jag och min sambo ska åka till Smögen den 5 augusti för att vi kommer att vara i Göteborg innan och då passar det här tillfället utmärkt att vara med och tävla. Vi får hoppas på att jag vinner!



Update Tävlingen finner ni på Englas blogg.

Gårdagens kväll!

Gårdagen blev kanon. Först var vi hemma hos Emelie en stund innan vi gick vidare hem till Sara. Vi satt och pratade massa  och sen helt plötsligt så var klockan redan 00.30 så då gick vi ut till Centro. Det var ganska mycket folk ute igår...det tråkiga var att Sara var tvungen att gå hem tidigare för att hon inte mådde så bra, så då blev det bara jag och Emelie men vi hade kul ändå. När krogen stängde så gick vi och käkade på Corner sen var det bara att cykla hemåt, men trevligt var det. Tack tjejer!


Sköna ljuva Söndag

Sitter just nu och slösurfar lite innan det är dags för mig att hoppa in i duschen, jag har varit uppe sen 09.00. G väckte mig med att  peta mig i ansiktet. Alltid när han dricker så vaknar han alltid tidigt och är vaken några timmar innan han somnar om igen, jag däremot kan sova hur länge som helst. Men idag tänker jag inte försöka somna om igen, vill hinna få något gjort innan jag ska iväg till jobbet kl 16.00.

Vi tänkte åka ut till Tuna idag med, kanske tar en liten lunch med min vän T och hennes kille D. Tror jag också ska köpa en kofta från MQ som jag hittade där igår men som jag inte köpte, ångrar att jag inte köpte den. Jag ringde faktiskt till MQ på tuna och hörde med dom om den fanns kvar och det gjorde den. Det var en beige kofta med krage, dubbelknäppt med guldknappar. Skiit snygg om jag får säga, den kommer bli så snygg till slitna jeans.

Jag gick in nyss på Stina Lees blogg, fick världens chock när jag såg att hon är gravid. Jag anade det lite när jag såg bilderna på henne när hon var hemma hos sin mamma men tänkte bara att det kanske var vinden som gjorde det men så var inte fallet. Men iallafall så är hon jätte fin med magen, det är så fint när smala är gravida...:) Ett stort grattis till er båda!



Nu tänkte jag ta en skön dusch!

Kram♥

Utgång ikväll!

Sitter just nu och dricker en jäger och redbull, ska snart iväg till Emelie en stund innan vi går ut och sätter oss någonstans och tar en drink, det blir ganska lungt ikväll (får vi hoppas) det blir iallafall ingen fest bara någon drink ute. Det ska bli skönt!

Annars idag var jag ute på Tuna Park en sväng, gick lite i affärer och sen tog vi en fika på waynés som vanligt, men deras kaffe är ju det bästa kaffet som finns om man går och fikar.
Sen därefter så åkte vi till Vilsta, det var ju marknad där idag. Det regnade så mycket så det blev bara att titta en snabbis med mig hem hade jag 1:a säsongen av vänner, 85 kr bara för hela boxen, det var det värt!

Nej nu ska jag dricka upp min drink och sen sticka iväg till Emelie!

Kram på er....

Den snygga khaki jackan

Jag har hittat den perfekta jackan till i sommar som jag verkligen vill ha, jag hittade en ny hemsida som heter miss selfridge som jag såg på englas blogg. De har massa fina ting och de levererar till sverige. Jag ska verkligen lägga en beställning när löningen kommer...

Det är denna jackasom jag vill ha....


Festfin till midsommar...

Har kikat runt lite på klänningar som man kan ha runt midsommar. Dessa läckra plagg skulle jag kunna tänka mig att ha på mig...


 Allt från nelly så klart!





Kalas för Älsklingen

Idag har jag varit ledig, har varit gudomligt skönt. Jag var uppe rätt skapligt ändå, tror klockan var 10.40. Nu på em vid 16.30 fram till 19.00 så har vi haft besök av  familj och vänner. Vi firade älsklingen i efterskott som fyllde i måndags. Gammal blev han, 26 år, inte många år till 30! hehe.
Imorgon är det helg igen, veckorna bara rusar iväg känns det som.... men det är ju bra det för då känns det inte lika långt kvar till semestern. Om 6 veckor går jag på semester, gud vad jag längtar! :p Då blir det att åka väg till High Chaparal. Skåne och Göteborg och sen också en sväng till härliga Smögen.


 (Smögen)

Kass uppdatering....

Tjohoo bloggen!

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera här men jag ska försöka bättra mig. Det har varit så mycket på senaste tiden så jag har inte haft en tanke på att skriva här. Det har varit födelsedagar, studenten och så massa jobb. Jag jobbar så konstiga tider, jag börjar på em och kommer hem på kvällen och då är man as trött.
Annars med mig så är det jätte bra, förutom idag då när jag vaknade upp med världens svullnaste ögon. Jag har fått en allergisk reaktion, tror det kan vara salladen som jag åt igår på jobbet, fast det bara ska vara sallad så har de lagt i lite pasta också. Jag petade bort det men tror inte det hjälpte så mycket. Jag är allergisk mot gluten så det är därför mina ögonlock har svullnat upp. Det är så obehagligt, ska smörja dom med en salva får hoppas det blir bättre.
Nu ska jag sticka iväg till jobbet kommer hem efter 20.30!

kram


RSS 2.0