Fredag - Semester

Halloj bloggen!

Åh vad jag har längtat tills den här dagen skulle komma...nu har JAG semester i 3 HELA VECKOR! :). Det ska bli så himla skönt. Jag och G har lite planer för i sommar. På måndag - onsdag så ska vi vara på high chaparall, sen på hemvägen ska vi åka till ullared. Och där ska det handlas...ojojoj :)
Den 31- 2 augusti ska vi åka till skåne och hälsa på morfar och min morbror med rest. familj. Och från den 2 - 5 augusti ska vi vara i GBG. ÅH jag bara längtar...sen blir det säkert lite små tripp här och var i sverige. Men veckorna kommer gå så jäkla snabbt, men jag ska bara njuta av varenda minut.

Idag då, då ska jag först ner på stan och ta en fika med G, sen ska vi gå och sola och sen därefter ska vi hem till mammi och hälsa på G ska bli klippt av min syster. Ikväll ska vi träffa paret T och D. Vi tänkte gå ut och käka och fira våran semester :) haha igår kväll när jag kom hem efter jobbet så var jag tvungen att fira att jag har semester med två cider :)

Onsdag

Jag måste verkligen skärpa mig, jag sover princip bort hela dagarna när jag börjar sent på jobbet. Idag sov jag till 13.30, jag förstår inte att jag kan sova så länge. Men men, snart är det ju semester om 2 dagar och då ska jag inte sova bort hela dagen.
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe, läser mailen och läser bloggar. Ska snart iväg till jobbet, börjar nämligen 16.00 och slutar 22.15. Men jag ska höra med arbetsledaren på jobbet om man kan få jobba lite längre, för jag tycker att 5,45 timmar är lite för lite och sen så har jag bara jobbat 25 h timmar denna vecka :( Det har varit oerhört skönt men också lite tråkigt för att det inte är så mycket pengar man har tjänat...Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe och sen sticka! jag går till jobbet, det är så himla skönt.

God eftermiddag Tisdag

Halloj!

Har precis fått i mig lite frukost och nu sitter jag och läser lite bloggar och surfar runt lite. Idag är jag ledig, känns jätte skönt! för det var ett tag sen jag var ledig mitt i veckan. Det var tänkt att jag skulle gått upp 10.30 men jag sov ända fram till 13.00..oops. Jag hade tänkt att gå ner till bolaget och sen ner på stan för att kika på jeans. Men det gör jag nog på fredag istället när min semester har börjat.. jippi.
Klockan 15.00 tänkte jag dra ner tll gymmet och träna lite. Tänkte mest springa, gå på tramp maskinen och sen träna magen. Var nu flera månader sen jag tränade på gymmet, känner mig lite dålig på den fronten. Men jag har varit duktig med att promenera istället. Det är ju bra träning det med! :) Efter träningen ska jag träffa min söte vän E, vi tänkte ta en liten fika. Måste hinna träffa henne innan hon åker till bulgarien på torsdag.
Ikväll blir det grillning här hemma på balkongen, det blir hemma gjorda hamburgare, mums! Ska bli så himlans gott, har sett fram emot det nu i flera dagar. :)

nej nu tänkte jag göra mig iordning. Ha det så bra så länge!


Härliga lördag...

Det blev läggdags lite väl sent för mig igår, somnade nog efter 04.30, jag kan säga att jag var väldigt trött när jag gick upp vid 10.00 imorse...Nu på förmiddagen så träffade jag Theresa min vän, vi åt lite frukost/lunch på hurtigs, väldigt trevligt...Sen därefter gick vi lite i affärer och jag köpte ett dubbelknäppt bälte, skiit snyggt var det! Sen begav vi oss hemåt vid 12.00.
Har nu bara tagit det lungt här hemma, snart ska jag och G åka iväg till Tuna Park, jag ska titta efter några mörka jeans. Ikväll tänkte vi gå ut och käka på tingsgården, det blev det istället för det är regn på gång här. Vi får ta ånbryggan en annan gång, vi har ju hela sommaren på oss. :)

Nä nu ska jag inte sitta här någe mer idag. Ska njuta av kvällen och bara ha mysigt med my love :)

Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag!

Torsdag

Det blev ingen sväng på stan för min del, orkade inte gå ner när det spörtregnade här. Så himla trist, det är ju sommar och det bara regnar och regnar, det tar aldrig slut. Men det är ju typikst svensk sommar. Jag får hoppas på att det blir fint väder när jag går på semester på torsdag nästa vecka. Hela 3 veckor är jag ledig, ska bli så himla skönt! Jag och G har semester samtigt och det ser jag verkligen fram emot, få komma bort lite från jobb och den tråkiga vardagen...

Morgon dagens planer består nästan bara av jobb. Jag börjar nämligen kl 17.00 och slutar 23.00. Innan dess tänkte jag försöka få ut något av dagen. Jag tänkte nog hämta mina paket från laredoute och nelly. Sen tänkte jag nog gå och sola solarium så att man får lite färg på sig, känner mig så jääkla blek alltså. Om vi hinner med så tänkte jag och G nog fika också någonstans.
Det ska bli så skönt med helg fast jag bara är ledig på lördag men ändå...det är ju lite iallafall. På lördag så ska jag troligtvis träffa min söta vän Theresa, det blev inget sist när vi skulle ses, vi hann inte med det. På kvällen ska jag och G bara ha det mysigt, vi tänkte gå ut och äta på åbryggan här i eskilstuna, om det regnar så blir det olearys istället för dit flyttar åbryggan om det blir oväder. Annars så skulle jag vilja gå ut och käka på Tingsgården...vi får se vart vi hamnar, det visar sig nog.


Cowgirl look...

 Bild: Google.se


Just nu så försöker jag få lite inspiration på olika cowgirls stilar... Det finns egentligen så mycket man kan variera med. Antingen kan man ha shorts, jeans eller kjol. Upptill kan man ha skjorta eller magkort skjorta som är knuten, rutigt babydolll linne eller ett vanligt linne.Som accesoarer kan man ha ett skärp med någon detalj på. Som halsband skulle jag vilja ha ett mockaband.
Anledningen till att jag tittar på cowgirl stilar är för att i sommar så ska jag och G åka till High Chaparall och då ska vi klä ut oss till cowgirl och cowboys. - som vi har gjort i alla år som killarna brukar säga....hehe

Tycker inte ni att hon ser äckligt smal ut här..?

 Bild: Google.se

Imorgon tänkte jag försöka gå upp lite tidigare innan jobbet för att gå ner en sväng på stan och leta efter några snygga mörka jeans..jag skulle ha fått sällskap av L min tjejkompis men hon backade ur och istället ska hon åka iväg med sin syster till trosa. Vi bestämde i början av veckan att vi skulle ses och fika men idag då fick jag ett mess av henne att hon måste tyvärr skjuta upp våran ¨dejt¨ för att hennes syster hade bjudit henne till trosa, jag blir faktikst lite irriterad på henne för det känns som att jag kommer i andra hand för henne så fort det dyker upp något roligare så skjuter upp det vi skulle göra och skiter i mig istället. Hennes anledning var att hon måste passa på att hitta på saker med hennes syster när de båda är lediga...

Nit jacka från chicy.se

Den här jackan skulle jag inte tacka nej till...vill haaaa den!



989 :- får du den för...

Onsdag

Halloj!

Allt bra ? här är det bara fint. Snart ska jag sticka iväg till jobber börjar nämligen kl 16.00 idag. Sitter just nu och dricker lite kaffe och slösurfar lite. Jag gick upp ganska sent idag klockan blev 14.45 innan jag kom ur sängen....oops. :)

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Helgen...

Jaha, nu så har den här helgen passerat...det har gått alldeles för snabbt. I fredags när vi skulle på powermeet i västerås så åkte vi med båten M/S Havsörnen dit. Som går från torshälla hamn. Resan dit tog 1,5 timma. Jag tyckte det var jätte mysigt men det blåste lite. Det blev inte så långvarigt i västerås, vi åkte hem igen runt 22.30. När vi kom hem igen så satte vi oss på Centro och tog en varsin drink.
Om ni gillar mjölk drinkar så måste ni pröva rosa pantern! den är iallafall jätte god, smakar som smootie tycker jag.



Om ni vill göra en egen hemma så är det detta du ska ha:

Rosa pantern


2cl vodka
2cl likör 43
2cl grenadine
6cl mjölk


Annars i helgen så blev det fika med min bror och G. Vi satte oss på café kaka som har öppnat i rothofsparken. (öppet bara på sommar månaderna) Sen jobbade jag natt på lördagen och på söndagen så åkte vi en sväng till Slagsta glass som har världens godaste glass, på kvällen gick vi och såg på transformers som var jätte bra. Efter bion så åkte vi till donkan. Måste bara berätta vad som hände där...efter att vi hade beställt våra hamburgare och 1 sprite så tyckte vi att det tog väldigt lång tid. Det var nästan inget folk där så det kan ju inte ta så lång tid. Vi satt och väntade ungefär i 10 min innan G sa åt mig att gå och fråga om hamburgarna var klara. När jag frågade om dom så hade de totalt glömt bort att göra iordning några hamburgare, fast att han som vi beställde av skrek ut beställningen över till sina medarbetare. Hans ursäkt var oj men förlåt vi stod där bak och gjorde en film...öh tänkte jag. Då säger han men vill du ha något vi bjuder, du kan få vad som helst...jaha okej men jag tar pommes, G ville inte ha något men ändå så insisterade han att G också skulle ta pommes. Vi fick också 2 st dippar också. Sen när våra hamburgare kom ut så fick vi ännu mera pommes och 2 st mjukglassar med cola sås. Jag som precis hade läst deras broschyr där det stod att colasåsen innehöll gluten och G som är laktos kunde ju inte heller äta det. Det var ju bara att slänga det...allt detta gick på 98 spänn.

Rabatt till mina läsare....

Ni får  hela 15% rabatt Cocoo.se om ni anger  rabattkoden: bloggspecial. Så passa på nu, det gäller bara fram till den 28 juli!

Detta fina armband skulle jag vilja ha!



Planer imorgon (fredag)

Imorgon så är jag ledig från jobbet, äntligen!! Jag tycker det har varit en tung vecka. Har jobbat nu sen i söndags, alltså fem dagar i sträck. Jag är inte van vid det så jag har blandat ihop dagarna helt och hållet. I tisdags så trodde jag att det var onsdag osv.
Imorgon då, då ska jag först träffa min söte vän Theresa. Vi har inte setts på flera veckor så det är verkligen på tiden att vi ses...om det är fint väder så skulle jag vilja sätta mig i rothoffsparken och ha med oss fika, men det beror ju på om vädret håller i sig. Hoppas Hoppas....det har varit så härligt dom senaste dagarna och man har verkligen njutit av det.
Sen vid halv fem så ska vi åka till torshälla hamnen. Därifrån ska vi ta båten till västerås, det är ju powermeet nu i helgen så vi tänkte åka dit. Jag har aldrig varit på powermeet så det ska bli kul och se! Alla  bilar & raggare:)

På tal om annat så hörde en vän av sig idag, blev jätte förvånad. För hon flyttade till Belfast för ca 2 år sen för att jobba och se någon annan kultur.  Men nu är hon tillbaka till Sverige för att stanna...så det ska bli jätte roligt att träffa henne igen. Vi har så mycket att prata om!

Ett paket på väg...

Igår kväll så  beställde jag lite kläder och skor från mitt absoluta bästa shoppingställe. Nelly.se så klart!

Detta var lite av det jag klickade hem.


 


Vilken bloggpersonlighet är du mest lik....



Hehe, ja vi är ju ganska lika utseendemässigt om jag får säga det.




Jag gjorde testet här.

RSS 2.0