Vaknade med tuppen idag...

Imorse så var jag pigg kan jag säga. Jag vaknade innan klockan var 06.00 och kunde  inte somna om igen så jag gick upp och åt frukost och nu har jag gjort mig iordning. Ska ta och cykla iväg ut till Tuna Park med mig har jag L. Jag tänkte försöka hitta något snyggt till helgen :)
Nu måste jag kila!

Kram ♥

Kass uppdatering, jag vet!

Hej bloggen!

Sorry för dålig uppdatering under de senaste dagarna. Jag har faktiskt inte haft någon lust att blogga, tog en liten paus från det. Det kanske kan bero på att jag har gått tillbaka till jobbet och vardagen.
De senaste 2 dagarna har jag mått uselt, jag har haft jätte ont i halsen och det gjorde ont när jag andades in, sen så har jag haft ont i kroppen och känt mig febrig men nu mår jag bra så det känns iallafall skönt.
Idag har jag varit ledig, har förberett lite inför helgen. För i helgen så blir det fest hemma hos mig och G. Så vi har varit iväg och handlat lite saker. Sen så har jag varit med min katt Amadeus på djurkliniken, han skulle bli kastrerad idag men det gick inte så jätte bra. När vi kom och hämtade honom vid 19.00 så sa veterinären att hans ena testikel inte hade ramlat ner utan var kvar i buken :( inte så jätte bra nyhet. stackare...så han har fått en ny tid den 11 maj för en ny operation och då hoppas de att de kan hitta testikeln, om han inte blir kastrerad så kan han få en tumör så han är tvungen att bli kastrerad.
Nu ikväll var jag, G och 2 vänner ute och åt på Thai Classic, vi satt och planerade inför High Chaparall. Vi tänkte ringa och boka stuga imorgon, vi tänkte vara där i 2 dagar. Det ska bli riktigt kul! Sen blir det Ullared på hemvägen :))

♥♥♥

Torsdag

Hej bloggen!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen. Om ca 1 timma ska jag iväg och jobba, jag är faktiskt lite nervös för det var ju 2 veckor sen jag jobbade. Men det är säkert ingen fara... vi har fått nya scheman så vi kommer jobba med andra grupper nu, man känner ju dom som man kommer jobba med men det är ändå lite pirrigt.

Snygg Acne shirt!

Den här skjortan skulle jag vilja klicka hem på en gång, den är ju så himla snygg! men tyvärr så har man inte dom pengarna :( Jag har redan (nästan) handlat upp min lön innan jag ens har fått den. Det är ju inte så jätte bra, sen är det ju snart semester också och då måste man ha pengar till det. Så det gäller att spara spara nu innan man går på semester.

   <---Denna färg tänkte jag.


Men vi får se, om jag får en hyfsad lön så kanske det blir en beställning ändå men det är ju nästa månad som jag kommer få en piss lön, jag har ju varit sjukskriven nu i 2 veckor och imorgon börjar jag jobba igen.
Det känns lite jobbigt men så känns det nog för alla som har varit borta från jobbet ett tag.


Leopard mönstrad sjal - Indiska

Jag har hittat en urläcker sjal med tofsar på Indiska. Länk ---> här Jag hoppas  att den finns kvar på fredag då jag ska ner på stan igen... :)) Skulle passa så bra till skinnjackan.


Hemkommen från stan

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det blev en långfika med tjejerna, vi satte oss på cafe kaka. Mycket trevligt! 
Jag hittade ett sällskapsspel som fick följa med hem. ¨våghals¨ heter det. Kan bli kul på förfesterna. Jag har spelat det en gång och sen dess har jag velat haft det men har inte hittat det någonstans förens idag. Spelet tänktes invigas redan på fredag då det blir fest hemma hos Emelie och sen utgång till nybron. :))
Nu sitter jag och käkar lite mat, blir lite rester från i måndags (lax med potatismos). Ringde precis till Face dew och bokade tid för ansiktsbehandling, den 4:e maj ska jag dit, ska bli så himla skönt. Det kommer göra jävligt ont när de klämmer ut porerna...hehe.

Nu tänkte jag bara ta det lungt, tänkte se på tv och sen slösurfa lite. Det kanske kommer in något mer inlägg senare.

kram

Onsdag

Hej bloggen!

Nu har jag bråttom, ska ner på stan och träffa Emelie och Sara över en fika. Det blir säkert också att gå i lite affärer. Jag fick ju ett presentkort på hm och idag är det 10% på allt i hela butiken för alla medlemmar så det passar ju utmärkt. :)

Nu måste jag kila...kramar ♥

Tack för alla gratulationer! :)

Hej alla!

Jag har precis kommit hem från en jätte trevlig utekväll med min b-friend. Vid 19.00 åkte vi och käkade på Thai Classic efter att vi hade käkat klart så fick vi för oss att gå och spela lite biljard på det nya stället som har öppnat här i Eskilstuna, som heter Fame. Vi hade jätte roligt iallafall, jag vann överlägset haha!

Jag har haft en jätte bra födelsedag med massa fina presenter. G:s familj kom efter 14.00 någongång och jag bjöd på hembakad tårta och snoddas.
Jag fick det jag hade önskat mig så det är jag jätte glad för :p, av älsklingen så fick jag presentkort på 400:- på HM och ett presentkort på ansiktsbehandling. Andra presenter som jag fick var pengar, trisslotter och en huvud massage stav :) som btw är jätte skön, man njuter verkligen. På söndag blir det mer födelsedagspresenter :) alltid lika roligt att fylla år!
Annars idag så har vi varit på Underbara hem. Vi är ute på jakt efter en ny soffa,  gärna med en divan. Väl där inne hittade vi en jätte fin grå tygsoffa, den hade två stycken divaner. Vi måste mäta i vardagsrummet och se om den passar och om det gör det så slår vi säkert till! Den kostade 15.000 :- men det är ganska billigt tycker jag för den soffan.

Som avslutning på min underbara födelsedag så blir det film. Det blir nog Austraila som  jag har hört ska vara jätte bra!

Ha en fortsatt trevlig tisdags kväll!

Happy birthday to you!

Idag fyller jag 22 år! Det ska firas senare idag med G familj, jag firar med min släkt på söndag. Jag tänkte bjuda på snoddas och sen en blåbär/hallon tårta med mandelbotten som jag bakade förut idag.



Hurra hurra!


Godmorgon Måndag

Hej hej!

Det är måndag och en ny start på en ny vecka, april månad börjar gå mot sitt slut och sommaren närmar sig. Snart kan vi gå utan jacka....
Denna vecka är en händelserik vecka, detta är lite vad som händer:
♥ jag fyller 22 år.
♥ ska börja jobba på torsdag.
♥ 50 års kalas i helgen.
♥ Kalas på söndag med hela tjocka släkten. (som inte är så stor)

Idag tänkte jag titta efter någon tårta som jag kan baka till mitt födelsedags kalas, jag har tänkt mig prinsess tårta :) det kan väl inte vara så svårt....?hehe, och om jag orkar  tänkte jag försöka gå ut på  en powerwalk, det blev ju inget igår.
Nu duschen och sen göra mig iordning!


Mini utflykt

 

   Så här såg jag ut idag :-)

  Skjulsta, det är rätt så fint där...

     Hästarna



Jag och G åkte iväg på en liten mini utflykt förut idag. Iställelt för att sätta oss på Tuna Park och fika så tog vi med oss fika från Wayne's och åkte iväg till skjulsta och satte oss där. Det blåste ganska mycket och det var svinkallt ute, frös ihjäl fast jag hade skinnjackan på. Vi drack upp kaffet så snabbt vi kunde och åkte vidare ut till borsökna och kollade på alla fina villor som finns där, vi stannade också till och tittade på hästarna. När vi var klara så ville vi inte åka hem riktigt än, vi ville åka och hälsa på någon så då ringde vi till M2 och bjöd in oss själva på kalas, M:s tjej fyllde år och hennes släkt var där. Det var riktigt roligt!
När vi kom hem så gjorde vi tacos, så himlans gott....snart tänkte vi se på film. Blir nog monster vs Aliens =) jag tror den kan vara riktig rolig.

God eftermiddag Söndag

Hej bloggen!

Gud vad snabbt helgen har gått. Man har inte gjort något speciellt och ändå känns det som man har fått mycket gjort men ändå inte. Hmm konstigt det där...
Snart tänkte jag sätta fart här hemma, vaknade vid 13.30 och ändå så gick vi och la oss rätt skapligt igår klockan kan ha varit 02.30 tror jag (ganska tidigt om man tänker på hur länge vi har varit vakna de senaste dagarna) G tänkte prova och köra bil idag, han ska testa hur det går med knät och om det går bra och inte gör ont så  tänkte vi åka iväg till tuna park och ta en liten snabb fika bara för att, bara göra något =)

Senare när vi kommer hem så tänkte jag höra med Theresa om hon vill ut på en powerwalk,  det skulle vara så skönt fast det blåser ju ganska mycket ute nu men men vi får se!
Nu tänkte jag ta tag i disken, står ett helt berg där ute :) sen tänkte jag göra mig iordning.

Ha en fortsatt bra söndag, så ses vi senare.


Vrål snygga armband ~cocoo


Trench Coat~Modekungen



Hur snygg är inte den här på en skala... jag är precis ute efter en sån här jacka. Synd bara att den ska vara slut :(

Patrik 1,5

Har precis kommit hem från Theresa, vi hyrde filmen Patrik 1,5 och den var helt okej. Det var inte så att man skrattade jämt men den hade bra handling och bra information.
Till filmen köpte vi så klart godis och fanta och efter allt man har stoppat i sig är jag helt proppmätt. :)

Lördag

Hej bloggen!

Jag har precis stoppat i mig lite lunch/middag så nu är jag mätt och belåten. G har precis satt på kaffe så det ska drickas nu och till det tänkte jag äta glass. (carte dors tastline) mums!
Idag har jag bara varit hemma och slappat, G kompis M2 var här förut på besök här på em. Det var riktigt roligt att se honom för det var ett tag sen vi sågs. Sist vi träffades var på G systers bröllop då han var toastmaster och det var den 14 februari så det är ju ett tag sen.
Ikväll ska jag ta och träffa T min vän. Vi tänkte hyra film och bara ha det mysigt. Har inte träffat henne sen...jaa... min operation (alldelses förlängesen).

Snart tänkte jag göra mig iordning, håret och sminken är kvar!



Inspiration till High chaparall

I sommar ska jag och G åka iväg till High chaparall med hans familj bla. Då tänkte jag att jag ska vara utklädd till en indian, förra året var jag cowgirl så i år får det nog bli en indian. Det blir lite roligare om man går in för det, (nästan) alla som vi åker med är väldigt seriösa med att klä ut sig iallafall grabbarna som klär ut sig till  cowboys och jag då förstås hehe.
Jag har ju mina fransskor och sen så hittade jag denna snygga fransväst från melba, det fattas ju bara en snygg t-shirt och sen ett virkat hårband sen är ju allt fixat. :)

 

Den härliga godbiten kostar bara 299 :-, det är det värt!


(Mina är svarta) :-)

I paketet som jag hämtade på posten





Min fredag

Halloj!
 
Vilket härligt väder det har varit idag , man hann njuta av det fast vi vaknade sent. Klockan 12.00 skulle vi stigit upp men så blev det icke,både jag och G gick upp 15.30 på em. Dagen blev inte helt förstörd ändå , jag hann ner på stan och byta stl på t-shirten som G fick av mig och sen till posten där jag hämtade ut mitt paket från chique. På vägen hem var jag kaffesugen så jag  tog med mig en latte från Wayne´s att smutta på. mums.

Sen var det dags för middag, gjorde en jätte god kycklingwok med sötsursås. Blev himlans gott, måste göras om.

 

                                                           Min  tallrik vs G tallrik






 


Randig tröja från Melba

 

Bild lånad av Engla

Den här snygga tröjan från Melba är verkligen i min stil, det är så himla snyggt med randigt och det är något som man aldrig kan tröttna på. En trend som aldrig kommer svalna.

Finns i svart nu



Såg nu på Chique att de skorna som jag har beställt  därifrån fanns nu i svart. Typiskt att man hann göra en beställning innan de hann komma in i lager igen. Jag funderade på om man skulle skicka tillbaka mina skor och göra en ny beställning på dessa. Men sen när jag fick tänka efter lite så tror jag att jag behåller dom, tror det kan bli snyggt med tan färgade skor. Jag äger nästan bara svarta skor så det kan vara kul för omväxlingens skull! :)


Dessa mocka skor skulle jag också kunna lägga vantarna om. Hur snygga som helst! kommer också från chique.


Fredag

Klockan är lite mer än halv fem och jag är  fortfarande vaken. Har inte gått och lagt mig ännu! det är ju katastrof...jag hade tänkt att gå upp rätt skapligt idag men nu vet jag inte om jag kommer orka det. Jag och G har kollat på film, vi såg ghettoblaster (en skit rolig film)höll på att skratta ihjäl mig, den rekommenderar jag att ni ska se. Nu ser vi på lost...


Caffe latte + budapesttårta

Just nu sitter vi och fikar nu så här på kvällen. Jag tänkte äta en budapestbakelse, mums! Jag har gjort caffe latte helt själv men den blev tyvärr inte så jätte god, tror jag måste använda baristamjölk? nu använde jag mellanmjölk, mjölken gör nog ganska mycket....

Jag var ju på stan förut, det blev att jag fick gå själv. L som skulle ha gått med mig backade ur :( jag hittade inget till mig i klädväg men köpte annat fint. Men däremot så hittade jag lite snyggt till G. Jag köpte en jätte fin marin blå randig långärmad  tröja och sen en t-shirt med något tryck på. Allt från MQ, perfekt nu till sommar tänkte jag!
Det är så skönt att jag kan köpa (nästan) vad som helst i klädväg till honom, fast oftast när vi går på stan och jag pekar på något som JAG tycker om, gillar han inte. Så jag blev jätte glad att han faktiskt tyckte om kläderna :) han kanske inte är så kräsen ändå hehe.

Snart tänkte vi sjunga lite här hemma, ska nämligen inviga Lips spelet (karaoke) som jag har köpt. Undra vem som vinner tro? hahaha.





Onsdag

Nu har jag gjort mig iordning. Tänkte ta och äta lite lunch nu, det blev lite rester från igår. Jag gjorde en jätte god pastasås så det får det nog bli!
Jag börja känna av rastlösheten nu av att gå hemma så jag tänkte gå ner en sväng på stan och kika lite i affärer, kanske köper något till G för att han var så gullig igår och gav mig fina blommor. :) Pratade med L på msn nu och hon ville gärna följa med på stan. Var ett tag sen vi sågs så det blr kul att träffa henne.

Plump

Just nu sitter jag och sambon och spelar plump hehe. Ni som inte vet hur det fungerar så ska man få så många "sticks" som möjligt, om du tex tror att du kan få 3 ska du försöka få det, om du får fler eller mindre så plumpar du ;) jätte roligt spel om du har tråkigt mitt i natten....

Bjuder på en skön nattmusik


Orkesterstuk

Jag hittade den här söta jackan/kofta från Asos. Jag har varit på jakt efter en orkester jacka men har inte hittat någon som har fallit mig i smaken men den här däremot gillar jag.


Söt Jacka i bikermodell



Den här söta jackan kommer från modekungen.se 699;- Kostar den,  en aning dyr för min smak men kan vara värt  det för att den är så himla snygg!

Vilken underbar älskling man har! :)



 



Jag fick ett blomogram av min underbara G nu här på em. Gissa om jag blev glad :) ooh ja det kan jag säga att jag blev. Han är så söt han!

Tisdag

God eftermiddag!

Har precis tagit mig en dusch och nu känner jag mig fräsch :) . Idag händer det inte så mycket på schemat. Jag blir hemma själv  ett tag om en stund! G ska iväg till en vän på middag och då tänkte jag passa på att se de 2 första avsnittet av The Hills season 5 hihi.
Annars så känner  jag mig piggare idag, har inte så ont längre, men det kan ju i för sig bero på för att jag äter smärtstillande...


The Hills season 5 ;)

Såg nu på mtv:s hemsida att The hills säsong 5 har kommit. Om jag har längtat, guud ja! Det finns 2 avsnitt som man redan nu kan se på hemsidan. Så imorgon kväll blir det för mig att se The hills när G ska iväg till en vän.



Nu sängen... godnatt!

Shoppat ;p



Dessa är mina inom en snar framtid! Fick nästan ångest direkt när jag hade klickat hem dom. Jag tänkte mest på skorna, blev lite osäker om de verkligen var snygga!? Men men nu är det gjort och det återstår och ser...de blir säkert snygga till skinnjackan och svarta jeans? :)

Måndag

Jag har vänt om dygnet helt och hållet nu när man är sjukskriven. Både jag och min sambo G är sjukskrivna, som jag har sagt så har jag opererat bort gallblåsan och han har opererat korsbandet. Jag kommer vara sjukskriven fram till den 23 april. Det finns alltid något att göra hela tiden när man går hemma, tiden bara rusar iväg. Som idag då har jag sattit upp mina nya gardiner från jotex i vardagsrummet och lite prylar ovanför diskbänken som t.e.x en magnet som man har alla sina knivar på..jätte bra om man tycker om att ha sina knivar framme. Vi har ju renoverat om i köket, färgerna går i grått, svart och vitt och jag tycker det är jätte svårt att hitta snygga gardiner. Man vill ju ha en färgklick på gardinerna och jag vet inte riktigt vad som är snyggt il ett kök så just nu har vi inga gardiner alls. Ska bara fundera lite mer på vad jag ska ha för färger!

Dessa skor...

Bild:lånat av kling

Jag tycker dessa skor är urläckra som elin kling bär på sina fötter. Jag har undrat länge nu vad det är för märke och nu äntligen fick jag mitt svar! Bronx kommer skorna ifrån...och de finns att köpa på brandos.se. Jag skulle ha slagit till direkt om de fanns i svart. Jag har letat som en tok efter dom och jag såg nu att de fanns också på ellos.se men där fanns de bara i turkos färg. Jag tycker det inte är en så smickrande färg på ett par skor! jag får fortsätta leta i mitt sökande =(


På bättringsvägen

Jag känner mig lite piggare idag...Inatt sov jag jätte bra, kunde till och med ligga på vänster sida. Min dag började med en god frukost ute på våran inglasad balkong, så härligt! sen fick jag för mig att putsa fönstrerna i köket och dammsuga lite här hemma. Jag kände att det blev lite för mycket för min kropp men jag tyckte att det behövdes.
Senare på kvällen vid 18.00 så var vi bjudna över på middag hos mamma, det var inte riktigt en påskmiddag men gott var det och det är ju huvudsaken.

kram ♥


Lördag (Påskafton)

Goddagens!

Vilket härligt väder det är ute. När jag kollar på termometern så står den på 18 grader! Synd bara att man inte kan njuta av det fina vädret.
Jag sitter här inne och gör inget vettigt alls, sitter vid datorn och försöker göra så att tiden kan gå lite snabbare. Det finns ju inte så mycket för mig att göra, jag känner mig ju fortfarande ganska stel i kroppen så jag vill helst inte anstränga kroppen mer än vad jag behöver.
Ikväll vid 18.00 ska vi hem på påskmiddag hos G pappa och imorgon ska vi hem till min mamma på middag. Hela helgen blir det gratis mat..vilket lyx va!

Ni får ha en fortsatt trevlig påskafton! ♥

Fredag (långfredag)

Halloj bloggen!

Ville bara säga att operationen gick prima. Kom hem igår (torsdag) efter  kl: 12.00 på em. Man är lite stel i kroppen efter operationen, jag kan nästan inte röra på mig. Jag hade över 20 stycken stenar i gallan, stenarna ser ut som brun/svarta mellanstora pepparkorn.
Jag hoppas att jag mår bättre om några dagar....


Klockan 18.00 är vi bjudna hem till G mamma på middag, hoppas det blir något gott!

Tisdag

Go kväll!

Sitter här hemma och slingar håret blondt. Har min syster till hjälp som pluggar frisör på gymnasiet. Jag hoppas att det blir bra denna gång. Sist hon slingade håret med folie så blev det lite fläckigt i hårbotten, nu har jag i hätta så jag hoppas på ett bättre resultat!
Har både min syster och min mamma på besök, mamma har också fått håret slingat så nu blir både mor och dotter blonda! 
Vad har man annars gjort idag, jo efter jobbet vid 15.00 så åkte jag hem till G mamma en sväng för att äta middag. Nu på kvällskvisten tänkte vi laga något lätt, får ju inte äta något efter 00.00 för att man ska fasta. Magen måste vara tom när jag ska opereras. Börjar bli lite nervös nu inför operationen men som tur är så har jag min söta syster som stöd.

Önska mig lycka till imorgon!


Shoppingen igår (Söndag)

 


Igår när jag var på stan med Theresa så hittade jag dessa snyggingar. En stickad kofta från bikbok och ett par converse. Tänk vad snyggt det blir till i sommar!

Firat vårvärmen

Idag efter jobbet så träffade jag min vän emelie nere på stan. Vi satte oss på cafe smak ute på deras uteservering. Vi firade med mjukglass att våren äntligen har kommit! (man får hoppas att den är är för att stanna) Annars blir jag väldigt sur.
Efter att vi käkat upp glassen gick vi  i affärer de sista 20 minuterna innan dom stängde, till min förvåning så hittade jag mina chinos på gina i stl 32. Igår när jag var på stan med Theresa så fanns dom från stl 36.
 Så jag blev jätte glad över att dom hade fått in flera nu, annars hade jag nog beställt från hemsidan.


Gallsten

Hej bloggen!

Anledningen till att jag inte har bloggat nu på ett tag är för att det har hänt så mycket på sistonde. Sambon har opererats för korsbandet och jag har fått gallsten.
Ni som inte vet vad gallsten är så bildas galla i levern. Gallan innehåller många olika ämnen som gallsalter, kolesterol, hormoner, vatten och gallfärgämnen. Gallan behövs för att fettet som man får i sig med maten ska kunna finfördelas innan det bryts ner och tas upp från tarmen. Om halten blir för hög så kan inte gallan bryta ner allt och därför bildas det stenar som kallas för gallsten. Stenarna kan variera, de kan vara små eller stora. Jag har råkat ut för stora stenar och för att få bort dom så måste man genomgå en titthålsoperation, om man hade haft små stenar så skulle man inte ha gjort  något åt det utan de följer med avföringen. När man får så kallade gallstensanfall så får man jätte ont på höger sida, det strålar upp mot skulderbladen och upp mot nacken. Det går verkligen inte att beskriva hur ont det gör när man får dessa anfall det enda man kan göra är att ta smärtstillande och ta massa ipren. Men jag tyckte det inte hjälpte något. Som tur är så har jag inte haft ont på ca 1,5 vecka... Jag är en tjej på 22 år snart och väger mindre än 50 kg och jag har råkat ut för detta. Läkarna som jag har träffat har blivit chockade över att jag är så ung och har fått gallsten men jag har läst att vem som helst kan få det.
Så på onsdag ska jag operera bort gallblåsan,  det gör man genom ett titthålsoperation. Jag börjar bli lite nervös inför operationen men det ska nog gå bra!
Älsklingen då! Jo han har opererat korsbandet och det gjorde han i onsdags. Han kommer vara sjukskriven från 6 - 8 veckor. Snart är en vecka avklarad, skönt det för han är jäkligt uttråkad av att bara gå hemma hela dagarna. Han har
börjat gått lite smått men han får inte anstränga sig så mycket.
Jag tycker så synd om honom! Nu blev det ett lite långt inlägg....


RSS 2.0