Hemma

Nu är jag hemma igen, har varit och bokat tid nu för att tatuera mig. På Torsdag ska jag och Theresa tatuera oss samtidigt. Klockan 08 på morgonen har vi fått en tid så det blir ingen sovmorgon för oss hehe.
Men nu har jag ändrat mig, jag ska inte tatuera in mitt stjärntecken oxen längre. Jag tror att jag skulle tröttna snabbt på den och sen ser den ganska tråkig ut. Så istället ska jag tatuera in mitt namn Sanna med lite skrivstil. =) Det kommer bli skiit bra, ni får se nästa vecka! Det ska bli så jäkla kul ...

Nu tänkte jag att jag ska börja med maten, mamma vill ha mat på bordet när hon kommer hem.Så idag blir det spagetti och köttfärssås. Jag är inte så sugen på det men det får det bli.



Hett från Laredoute


Torsdag

Godmorgon godmorgon!

Har nyss vaknat, ringde precis fastighetsskötaren och kollade om de var klara med mattläggningen. Men icke, dom skulle börja idag. Så jag får flytta in lite grejer ikväll, det ska bli intressant och se hur resultatet blev hehe.

Idag är jag ledig sen är jag inte ledig förens på lördag, jag tycker mitt schema är ganska skönt för man är alltid ledig onsdag, torsdag och lördag. Idag på schemat så tänkte jag gå och sola, boka en tatuerings tid, gå ner en sväng på stan för att köpa lite underkläder och en snygg topp. Sen senare ikväll så ska vi flytta lite småsaker till min lägenhet :p

Men ni får ha en bra dag allesammans!

Rihanna

Den 12 mars så ska jag och en kompis till mig gå och se på Rihanna på Hovet i stockholm. Det kommer bli grymt kul, har aldrig varit på en konsert så det här blir min första hehe. Så det ser jag fram emot jätte mycket!


Tatuering

Nu har jag funderat länge på att jag vill ha en till tatuering till. Jag har ju en i svanken men jag vill ha något som är mindre.
Så jag funderar på att göra mitt stjärntecken som är oxen på min vänstra handled. Vad tror ni om det? Jag tycker det är grymt snyggt men jag är rädd för att jag ska ångra mig senare :p.



Men imorgon så ska jag gå och boka en tid med en kompis som också ska göra sitt stjärntecken på handleden hehe. Hon är skorpion och den är mycket snyggare än min =)


Onsdag

Godmorgon!

Idag kom jag ur sängen när klockan var 09.30, jag var jätte trött som vanligt. Jag är ju ledig idag så då ska jag passa på att gå och sola lite. Jag vill få lite färg nu i det här grå trista vädret.
Man blir så deprimerad när det är grått ute, så lite solning gör mig på gott humör =) Sen efter jag har varit och solat så tänkte jag gå ner på stan och gå ner till systemet för att köpa något gott vin till helgen coh sen hitta något snyggt klädesplagg kanske hehe.

På posten idag fick jag hem laredoutes nya vårkatalog, katalogen är i ett jätte litet format så att man kan få plats med den i handväskan. Annars så har den varit så stor och klumpig och vägt ett ton.



Tisdag

Godmorning!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara toppen. Idag tog jag en lång sovmorgon sov ända fram till 09.40 så nu har jag lite bråttom, ska sticka till jobbet snart. Sen är jag ledig på onsdag och torsdag.

kram

Måndag

Godmorgon!

Lägger in här ett snabbt  inlägg. Sitter nu och äter lite frukost, ska ta och göra mig iordning för att sticka till jobbet snart, ska ju jobba till ikväll.

Igår jobbade jag till 13, men var ganska seg och trött. För i lördags kväll så följde jag med mamma och hennes väninna ut på krogen, där mötte vi hennes väninnas son och hans kompisar. Det var ganska trevligt, jag kom inte hem förens klockan var 03 och jag skulle upp igen klockan 06 för att jobba hehe.

Men men nu måste jag skynda mig, men hade bra.

Kram

Lördag

God kväll!

Sorry för dålig uppdatering men igår så slutade jag jobbet vid 19, tog bara det lungt hemma.
Just nu sitter jag och smuttar på ett glas vin, idag har man haft fullt upp hela dagen. Var ute med mamma först  till Tuna Park, sen ÖB och till sist så åkte vi och handlade på Ica maxi. 

Jag fick med mig hem 2 par skor till mig och det tredje fick min bror från skopunkten. Kan visa er lite bilder sen om jag hittar en kamera =) Köpte också en parfym och en mascara, hade ett presentkort från kicks.
Imorgon så ska jag jobba, börjar som vanligt klockan 07, har verkligen ingen lust att jobba men det är ju bra betalt så det är bra.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar och glo på tv...

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!


Fredag

Godmorgon godmorgon!

Tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg här nu innan jag sticker iväg till jobbet. Jag kommer inte hem förens efter 19 ikväll. =)

Puss&kram

Spara eller slösa?

Var inne på Asos hemsida och hittade den här ur snygga toppen som liknar den från lanvin.

Eye Print Vest

 Men vilken är snyggast? Den från Asos kostar 260 och den andra kostar väl runt 2000?

Torsdag

God morgon!

Nu har jag varit iväg och kikat på min nya lägenhet, tapeterna blev jätte bra. Sen så fick jag veta igår att de ska lägga nya plastmattor i alla rum, så jag får en hel renoverad lägenhet. =)

Imorrse så gick jag upp vid åtta, jag var jätte trött och seg som vanligt hehe. Idag så tänkte jag gå och sola solarium med Theresa, det ska bli skönt  att få lite färg på kroppen =) just nu känner man att man är så blek. Jag ska inte göra samma misstag som jag gjorde förra gången när jag solade, då glömde jag nämligen att stänga av ansiktskanonen så dagen efter jag hade solat så såg jag ut som en röd tomat i ansiktet med vita runda ringar runt ögonen och det var inte roligt att gå till jobbet så.

kram på er

Stylebystars

Jag har hittat en jätte bra hemsida, där de säljer ur snygga fest klänningar och toppar. Stylebystars heter sidan..

399sek 399sek

399sek   199sek

349sek



Heath Ledger..

Heath Ledger är död, hans hembiträde hittade honom vid vid fotändan på sin säng i hans lägenhet i New York. Han blev bara 28 år gammal. Han dog troligtvis av en överdos, Brittiska Daily Mail skriver att Ledger kämpat mot ett drogberoende under en längre tid och bland annat missbrukat heroin. Uppbrottet från Michelle Williams var ett mycket hårt slag, säger en källa.

Han har bla varit med i filmen 10 orsaker att hata dig, Brokeback Mountain, filmen A Knight's Tale.
Det är så jävla tråkigt, man blir själv ledsen. :( Men jag tror inte att det var självmord eftersom han har en dotter som han säkert hade velat se växa upp. Han var nog inte så självisk att kunna överge sin dotter så att hon skulle få växa upp utan pappa.





Här är han med Michelle Williams. November 2005.

Här kan ni läsa mer om honom.

Urban Outfitters












Dessa plagg skulle jag nog inte säga NEJ till, Jag tycker att Urban Outfitters har väldigt snygga plagg och varje plagg är ju unikt.

Är det någon som kanske har handlat på deras hemsida? Urban Outfitters finns väl i stockholm?

Onsdag

Godmorgon Godmorgon!

Nu har jag vaknat, hade ställt klockan på åtta men råkade stänga av den. Men sen kom syster hem och väckte mig och tur det för annars så skulle jag säkert ha sovit bort hela dagen.
Idag är det min lediga dag, det känns jätte skönt. =) Jag vet faktiskt inte vad man ska hitta på idag. Jag kanske ska gå och mäta lite i lägenheten.

Men nu ska jag gå och äta lite frukost och sen så ska jag göra mig iordning.



Jag måste bara berätta en rolig grej som hände på jobbet igår, iallafall enligt mig. Jag och de två tjejerna som jag jobbar med stod vid anslagstavlan, sen hängde det något papper som de inte visste vad det var så då gick dom in på kontoret och skulle fråga, jag hängde på för jag ville också veta =) när dom har pratat klart så säger en av tjejerna - sanna, kan du gå ut en stund vi vill prata lite med J. Jaha tänkte jag, vad ska dom säga nu om mig? ska de snacka skit bakom ryggen på mig? Jag blev iallafall lite småirreterad.
Men när dom kom tillbaka så visade det sig att de hade gått in och sagt positiva saker. Jag blev jätte glad!
Senare på eftermiddagen så kommer J som är personalansvarige och frågar mig om jag vill  jobba kvar på 7:an och att jag får mitt vikariat förlängt fram till den 29 februari. Gissa om jag blev glad ;p

Men ni får ha en bra onsdag!

kramar

Tisdag

Idag gick jag upp lite tidigare för igår så gick jag och la mig vid elva. Jag tyckte det var skönt att få gå och lägga sig tidigt för en gångs skull, så nu är man utvilad.
Jag sitter nu och äter min frukost och ska snart göra mig i ordning för att sticka till jobbet men innan jag sticker så ska jag gå ner på ica för att posta ett paket och sen hämta ut ett paket från zoovillage som har kommit. Kan visa er lite senare när jag kommer hem från jobbet.

puss

Måndag

Godmorgon Godmorgon!

Nu är jag uppe, är jätte trött och seg idag. Ska nu äta lite frukost och sen så ska jag sticka till jobbet. Jobbar fram till 21 ikväll som jag alltid gör på måndagar och tisdagar.

Men ha en bra Måndag!

Gossip Girl på kanal 5!

Har ni hört talas om Gossip girl? Den finns att läsa på bok, jag har läst den första boken och jag tyckte den var super bra, så jag måste köpa de andra böckerna senare.
Men jag kom på att boken har ju gjorts till film. Jag googlade upp och kollade när det skulle börja sändas här i sverige och då klickade jag in på modette där det stod att det skulle komma till kanal 5 den 29 januari. För att veta om det var sant så gick jag in på kanal 5 och det stämde! hehe

Den 29 januari så är det jag som kommer vara fastklistrad framför tv:n för det får man ju bara inte missa.

Är det någon mer som ska se serien? ;p



Snyggt från ASOS

Nu var det ett tag sen jag var inne på Asos, men jag hittade lite godingar som jag skulle vilja klicka hem.

Floral Print Lace Bib Shirt Satin Ruffle Bandeau in the style of Alexa Chung Public Beware Bow Front Blouse

Chunky Wrap Cardigan in the style of Angelina Jolie, Mary-Kate Olsen, Sienna Miller Basket Weave Leather Jacket in the style of Lindsay Lohan Buckle Saddle Bag

ASOS


Söndag

Idag så har jag jobbat fram till 13.00, när jag kom hem tog jag en dusch och sen så gick jag och la mig vid kvart i fyra för att vila i en halvtimme, men jag vaknade nu för en stund sen . Nu tänkte jag att jag ska dricka lite kaffe för att piggna till lite och senare ikväll så blir det film med godis och cola. =)

Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag!

Kram


Uppdatering: lördag? jag menar ju söndag så klart! Var ju nyvaken när jag skrev detta. =)

Nu är det...

..sängdags för min del. Jag ska upp och jobba klockan 07.00 så det blir att ställa klockan på 06.00. Jag kommer vara as trött imorgon bitti men det är ju tur att jag bara jobbar fram till 13.00. 
Jag kollade aldrig på filmen följde med mamma till hennes kille istället. Ute blåser det rejält och fönstren skakar här hemma. När vi var hemma hos mammas kille så hörde vi något utanför balkongen, så då gick vi ut och gissa vad som låg på marken? ett träd!!! ja ni hörde rätt...trädet hade ramlat ner på marken och  räckte ända upp till sovrumsfönstret på andra våningen! Det var ett ganska stort träd också.

Men men bedtime for me♥



Lördag


Nu är jag hemma, har varit på IKEA idag. Jag köpte väl inte så mycket då jag ska åka dit om två veckor igen.
Jag fick iallafall med mig hem en gardinstång, en papperskorg till toaletten,ett durkslag och en hylla.

Ikväll så blir det det bara hemma mys, ska bara vara hemma och ta det lungt. Jag kanske ska kolla på Pirates of the caribien - världens ände. Som jag har lånat av en vän då jag aldrig kollade på den när den gick på bio.




Jag tycker att 1:an är ju bäst ,när jack sparrow kommer in med sin lilla båt till hamnen, och den sjunker haha han är ju snygg! Kolla i början när han kommer med sin båt!

ett litet klipp av:1an

 





Just nu sitter jag och dricker kaffe, till det äter jag glass.

Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag!

TÄNK OM....

...man var lika duktig på att göra såna här frisyrer. Jag är inte alls duktig på att göra frisyrer, det är lite tråkigt för jag skulle vilja variera mig lite mera.
Jag VILL kunna göra en inbakad fläta i luggen, (alltså när jag hade längre lugg)jag har försökt men det går bara inte. =)



image175
Foto:Aftonbladet

Är ni duktiga på att variera frisyr?

Micky modelle v jessy - dancing in the dark

LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN...



Jag tycker om den jätte mycket :P

Smycken....

Jag skulle behöva köpa nya smycken till mig, jag var inne på cocoos hemsida där jag hittade en massa fint, dessa skulle jag inte säga NEJ till.

 




Vilka tycker ni är snyggast? jag tycker om peace armbandet enormt mycket =)


Fredag

God kväll!

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har jobbat fram till 19.00 och sen när jag kom hem så åt jag middag med familjen och då bjöds det på tacos, det var jätte gott !det var längesen man åt det. Efter middagen så kollade vi på lets dance och drack kaffe. Nu sitter jag och glor på tv och kollar runt lite på nätet samtidigt. Jag tänkte att jag skulle läsa lite bloggar nu =)

Imorgon så ska jag gå upp ganska skapligt för att åka till IKEA med theresa, jag tänkte att jag skulle köpa lite små prylar till mitt hem sen, de största möblerna köper jag sen när jag har fått nycklarna.

Men hade bra

kramar

Hair makeover!



image158 image159

image160 image161

image162image163

image164image165
image166image167

Jag  var inne på denna hemsida, gå in och gör om dig!

Sko frossa...

Jag behöver verkligen köpa nya skor, men mina pengar räcker inte till det =( Men dessa skor
 skulle inte sitta fel på min fötter
!



ALLT i svart men det är ju så snyggt och sen så passar det ju till allt!

(Allt från skopunkten)

klickade hem..

mina jeans från cheap Monday, jag var nere på egosweden idag men tyvärr så har de  fortfarande inte kommit in några nya så då beställde jag hem ett par från zoovillage istället. Det ska bli spännande!


Nu ÄNTLIGEN så vågade jag...

...Nu har jag precis kommit hem från stan, och gissa vad jag har gjort...??? Jag gick in till frisören efter att jag hade gått och funderat en stund på stan. Jag sa att jag ville klippa till lugg och sen så frågade jag OM jag verkligen skulle passa i det för att jag var så osäker på om det skulle bli bra. Men då sa hon att det skulle framhäva mina ögon så då gjorde jag det, jag litade på henne.
Men nu är det gjort =) nu finns det ingen återvändo. Direkt när hon klippte av luggen så ångrade jag mig, men nu efter ett tag så tycker jag att det vart snyggt!
Jag måste platta till luggen med handen annars så står den rakt ut hehe

Vad tycker ni? skulle jag ha behållt mitt gamla hår?

image157

Mina batterier till kameran dog också, så jag kan tyvärr inte visa er några fler bilder. Men det kommer senare I promise =)

kram på er

På schemat idag...

image156




Dagens Outfit (Torsdag)

image155


♥ Kofta laredoute (min nya kofta som kom idag med posten)
♥Topp Vila
♥Jeans Cheap Monday

På posten idag så var det den här koftan som jag fick, vad glad jag blev. Har längtat så! =)

Har funderat länge nu....

....På att skaffa lugg. Det har jag skrivit  tidigare i något inlägg men sen så har jag lagt det på hatthyllan men nu funderar jag igen. Jag är så rädd för att jag inte skulle passa i det men det är ju så jävla snyggt... Jag vill ha en á la  Eling Kling HEHE.
Men om jag skulle ångra mig så växer det ju ut igen, så jag kanske går och gör det idag, vi får se!


Torsdag

Godmorgon alla läsare!

Har nu varit vaken nu i några timmar, gick upp kvart över åtta för att åka till min hyresvärd och lämna tillbaka tapet boken som jag har lånat nu i några veckor som jag inte orkat lämna tillbaka förens nu. Skönt att en grej är ur världen....
Igår kväll så hade jag jätte svårt att somna, låg och vred mig och tittade på klockan hela tiden. Jag tror jag somnade efter fyra inatt. Jag låg och tänkte på massa saker som snurrade i huvudet på mig om om och om igen  hela tiden. Jag tänkte på min lägenhet som jag ska flytta till snart, hur jag skulle inreda och på min framtida katt hehe, sen på andra massa saker.
För att jag skulle bli trött så låg jag och kollade i halens katalogen flera gånger,  lyssnade på min mp3. Men till slut så kunde jag somna och det var as jobbigt att gå upp kvart över åtta, jag har  ju inte fått sova så många timmar inatt.

Nyss för ett tag sen så ringde det på dörren, och gissa vem det var? brevbäraren !!! kom med mitt paket från laredoute =) gissa om jag blev glad. Ska visa er snart!

kram

Vart tog Elin Kling vägen?

Undrar ni vart mode bloggerskan Elin kling har tagit vägen så vet jag svaret ;) Hon har börjat blogga för kanal 5....

Här hittar ni henne iallafall =) 


Style By Kling

Brukar ni läsa hennes blogg?


Foto:kanal 5


Rutor rätt i vår

I vår gäller rutor på plaggen. Jag tänkte införskaffa mig en rutig skjorta i grått eller grönt.



Har ni sett mycket rutor i affärerna än då? och tänker ni följa trenden?

Foto:aftonbladet

Cheap Monday

Dessa cheap Monday jeans tänkte jag köpa sen, jag vet inte om jag ska beställa dom från zoovillage eller om jag ska vänta tills de kommer in hos egosweden. Jag hade tänkt att gå ner idag men jag orkade inte. Hos zoovillage så kostar dom 440 inkl frakt och på ego kostar dom 360 kr. Svårt alltså, jag vet inte hur jag ska göra.....

 

Örhängerna är äntligen här...

...Gud vad jag har längtat. Jag beställde ett par bambooörhängen förut och nu har de kommit. De är lite stora men det blir snyggt att bara ha dom på sig till en snygg outfit,

image154

Dagens outfit (onsdag)

Här kommer en dagens, det var ju ett tag sen =)

image151   image152

♥ Topp Vila
♥Cardigan nümph
♥Jeans Cheap Monday

Jag försökte på mig att göra en fiskbensfläta och snurrat i den i en knut, men det gick inte så bra. Jag skulle göra som den här bilden.

image153

Onsdag

Godmorgon godmorgon!

Har precis stigit upp, tog en lång sovmorgon idag nu när jag är ledig. Jag vet inte vad man ska hitta på =) kanske gå ner på stan en stund eller träffa theresa och ta en fika, det var ett tag sen.
Vi träffades ju i helgen och då spelade vi bingolotto och då vann jag 100 kr som jag måste gå och lösa in hehe har inte gjort det än.

men men nu måste jag gå och käka lite frukost.

kram på er

Tisdag

Godmorgon!

Nu för tiden så vaknar jag flera gånger om nätterna och kollar på klockan, jag tror jag är orolig för att klockan inte ska ringa och att jag ska komma försent till jobbet, det är skit jobbigt att vakna varje natt!. Jag drömde inatt att jag hade glömt att ställa klockan och att det var 10 min kvar tills jag skulle ha börjat jobba och att jag fick ringa jobbet och säga att jag skulle komma lite senare.
Man är lite rädd att det ska hända i verkligheten för det är så pinsamt när det händer, men tur att det inte har hänt än =)

snart ska jag iväg och jobba, slutar 21.

puss&kram

HEMMA

Nu är jag hemma, fast det har jag varit en stund nu. Har hunnit duschat och nu sitter jag och dricker te till det äter jag en biskvi.
På jobbet idag så har det varit ganska lungt, det har varit mycket uppehåll med bröd. Sen 16.00  till klockan 20.30, sen så har det varit små uppehåll. Då när det har varit uppehåll så har man fått stått och packat ner grovlimpor i pappkartonger och staplat upp dom på pallar.

Imorgon så jobbar jag samma tid, jag  hoppas att det inte är lika segt som idag. Men på onsdag och torsdag är jag ledig det ska bli skönt.
Sen är det inte långt kvar tills jag flyttar, nu är det bara 2 veckor typ.

Men nu tänkte jag sätta mig och läsa lite bloggar, kolla runt på nätet och sen glo på tv en stund innan jag går och lägger mig. =)

GODNATT ♥

Måndag

Godmorgon!

Nu är det en ny vecka med nya tag. Jag var jätte trött imorse, jag hade tänkt att gå upp kvart över åtta men jag orkade så jag låg och drog mig tills klockan blev kvart i tio. Då var jag tvungen att gå upp för snart ska jag iväg och jobba, kommer inte hem förens efter nio ikväll så det blir en lång dag för mig.

Nu sitter jag och äter min frukost, idag blev det inte så mycket till frukost kan man säga, det blev vattenmelon och en kopp te. hehe.

Men Men nu har jag lite bråttom så ni får ha en fortsatt trevlig dag så ses vi ikväll!

kram


Söndag

God kväll!

Idag så har jag varit och jobbat, började jobbet sju imorse och slutade ett, inte så lång dag men skönt att sluta tidigt. Vid 16 var jag hemma hos mitt ex som fyllde 23 år idag, där bjöds det på fika.

Sen skulle jag vilja tipsa er om att "Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

kramar♥


Lördag

Sorry för dålig uppdatering i helgen, Igår (fredag) så jobbade jag från 10.00 - 19.00. När jag kom hem så fick jag snabbt hoppa in i ducshen för jag skulle iväg med tjejerna ut på lotus. Kom fram till S (som hade förfest) vid 21, först var det tänkt att vi skulle ut innan 22 men så blev det inte för jag tyckte det blev så stressigt för mig så vi gick ut vid 23 för kl 23.30 var det dags för Adam Tensta att uppträda på scen. Det var jätte bra på stämning ute på lotus och mycket folk var det hehe..

Idag (lördag) har jag inte mått så himla bra, har varit väldigt bakis idag. Jag gick upp vid 12 och hade värsta huvudvärken, var helt kallsvettig. Jag tror det blev lite för mycket för mig igår. Ikväll så har jag träffat en tjejkompis, kom hem till henne efter 16.30, där bjöds det på middag och sen var det dags för bingolotto! Vann faktiskt 100 kr.
Nu är jag hemma, ska snart gå och lägga mig för imorgon så ska man upp och jobba. Jag börjar 07.00.

Men först så ska jag ta lite te och äta lite vattenmelon...

puss&kram

Tävling hos Kenza..

...Hos Kenza så finns det en tävling där du kan vinna ett peace armband från cocoo.se

Gå in här för att tävla.


Torsdag

Godmorgon!

Nu är jag uppe, gick faktiskt upp innan klockan ringde!. Jag gick upp tjugo över åtta =) har bara sovit 3 och en halv timme inatt. Men det är bara bra för då kommer jag vara trött ikväll.
Idag på schemat så ska jag gå ner på stan och kika efter ett par jeans, gå till systemet, jag ska tvätta klockan tre och sen så måste jag gå till min hyresvärd och lämna tillbaka tapet boken. Har haft den här ett tag de kanske behöver den ? =)

Nu tänkte jag att jag ska käka lite frukost och sen hoppa in i duschen.

puss&kram

Onsdag

Idag var jag ledig från jobbet, Har typ sovit bort hela dan. jag gick upp när klockan var runt 14.40. Jag förstår inte hur jag har kunnat sova  i nästan 13 timmar!?. Jag hade massa ärenden idag som jag skulle ha gjort, men det får jag skjuta upp tills imorgon för då nämligen så SKA jag gå upp tidigt. Annars så blir jag arg på mig själv. När jag jobbar så hinner jag inte göra så mycket annat än att sova, äta och skita kan man säga. =)
När jag väl är ledig så måste jag hitta på saker, det går ju bara att inte göra någonting. ELLER HUR!

Det var längesen jag la ut en dagens, men mina batterier till kameran är döda. Om jag köper vanliga batterier så tar de slut efter en dag så jag måste verkligen köpa ett par laddningsbara batterier så att de håller ett tag, det går ju inte att köpa vanliga batterier i längden, det blir ju för dyrt.
Imorgon så tänkte jag att jag ska gå till systemet för på fredag så blir det utgång till lotus, Adam tensta ska uppträda så det måste man bara se.

Den här låten med honom är såå bra. ni måste lyssna;


 

och sen den här med dj limmer, lyssna på texten. naw så fin =)


Nu är jag hemma

fast det har jag varit ett tag nu,jag slutade ju 21. Idag på jobbet har jag varit jätte trött och seg, och sen lite skakig i kroppen, jag kanske äter för lite och dricker för lite. Det kan bero på det...
Nu har jag ätit lite kvällsmackor och druckit mitt té =) jag älskar té det är så himla gott. Jag dricker alltid té till frukost och ibland blir det på kvällarna också.

YES imorgon och på torsdag är jag ledig, det ska bli så himla skönt. Imorgon på schemat så ska jag ringa olika försäkringsbolag, ringa min hyresvärd och fråga om jag har bredband i min lägenhet och när jag tidigast kan få flytta in. 1 feb är det sagt men det skulle vara bra om man kan få nycklarna tidigare så man kan flytta lite grejer som står hemma hos mamma, och  sen min soffa från nisses.
Sen så tänkte jag gå ner en sväng på stan, ska kika efter ett par jeans och sen den här snygga jackan från gina tricot.

image145

Tisdag

Godmorgon!

Ska snart sticka iväg till jobbet, gick nästan precis upp och nu sitter jag och stressar i mig min frukost. Jag har sovit alldeles för länge, jag är så himla morgon trött, fast jag går och lägger mig tidigt kvällen innan så kan jag inte komma ur sängen tidigare. =( jag skulle ha ringt ett samtal imorsse men jag orkade inte gå upp, jag låg och snozade i 2 timmar, men det är så skönt att bara stänga av klockan och somna om igen.
Jag kommer hem ikväll efter 21.00 så det blir inge mer bloggande, men kanske ikväll om jag orkar =)

puss&kram

Måndag

God kväll!

Har varit hemma ett tag nu, slutade jobbet 21 idag =( . Har  nu duschat och druckit lite té.
Målarna ringde förut och ville veta vilka tapeter jag skulle ha till min lägenhet. Får omtapetsering i hela lägenheten hehe, det har varit jätte svårt att välja för jag tycker att tapeterna i denna katalog var väldigt tråkiga, mest vitt och beige . Sen så fick jag lite bråttom när de ringde, hade nämligen inte valt några tapeter till köket, så då valde jag hastigt beiga tapeter med lite mönster i. Jag hoppas att det blir snyggt för temat i köket ska vara grått och svart.



Uppdatering:

Tapeter som jag har valt.

KÖK

image146

V-RUM

image147

SOVRUM

image148

HALL

image149

Vad tycks? tror ni det kan bli snyggt? Det ska bli intressant att se resultatet senare. =) Det blir mycket beige i min lägenhet.





Urbanoutfitters

Är det någon som vet hur stl är hos urbanoutfitters? De levererar till sverige va? valutan är usd? eller är jag helt ute och cyklar.
Men jag hittade mycket snyggt på deras hemsida, ska nog beställa hem lite kläder därifrån någon gång nästa månad tror jag. Den här månaden har jag handlat alldeles för mycket. Jag måste tänka på ekonomin nu när jag ska flytta snart. Nu är det inte långt kvar för mig hehe.

Imorgon så måste jag ringa fastighetsskötaren och kolla när de ska börja tapetsera i lägenheten. Det börjar kännas lite tight nu, sen ska jag också kolla när jag tidigast kan få flytta in, det vore ju bra om man kan få nycklarna  innan den 1 februari.

Söndag

Dagen som varit.....

Idag så var jag och jobbade från 07.00-13.00, sen när jag kom hem så åkte jag med mamma till jysk för att köpa min spegel som jag var och kollade på förra veckan men den var slut nu, synd för den kostade bara 150 kr och det var med guldram och sen så var den ganska stor.
När jag kom hem igen så var jag tvungen att gå och lägga mig, var svin trött för inatt så sov jag bara 4 timmar. Gick och la mig vid 02.00 när jag skulle upp vid 06.00, inte bra.

Sen vid 20.00 så var det dags för Victoria Secret fashion show  kollade ni på det? jag tyckte det var så gulligt när  supermodellen Heidi Klums och seal sjöng tillsammans, de är ett så gulligt par. hehe.




Min middag...

..idag blev tacogratäng, Jag är hemma själv just nu det är ganska skönt, lungt och tyst hehe. Sitter och lyssnar på musik och ska snart koka kaffe, käka godis. Jag tänkte att jag skulle sätta mig och kolla på min sex and the city box ,har redan kollat på alla säsonger men det är så himla bra och jag kan inte få nog av tjejerna. Längtar tills filmen kommer på bio. =)






Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! kram ♥

Lördag

Nu är det helg igen, vad tiden går snabbt. Idag händer det väl inte så mycket jag ska försöka gå ner på stan och en stund och sen till systemet innan dom stänger.
Jag har precis stigit upp, jag har inte fått sova så många timmar inatt. Jag somnade runt 07.00 imorse. =)

Sen ringde mamma nyss, hon hade hittat en soffa på nisses möbler i västerås, en skinnsoffa 2+1+1 för 6000 kr. Vi var där förra helgen och då hade jag bestämt mig för en brun tygsoffa som dom skulle betala idag. Men så hittar dom den här, den här soffan är ju för sig 1000 kr billigare än tygsoffan.



Näe nu måste jag sätta igång och göra mig iordning. =)

puss&kram

Fredag

God eftermiddag!

Jag har nu varit vaken i en timma, gick upp 15.30. Imorrse kom jag hem från jobbet 04.00 men gick inte och la mig förens klockan var 06.00 på morgonen. Jag kan säga att jag känner mig död just nu. Jag ska iväg och jobba igen vid 18.30 så det blir inte så mycket fritid för mig idag. Det känns lite trist =(

Sen så ringde jenny från jobbet och undrade om jag ville få fast schema på en månad på en maskin som är nr 7, ni vet ju inte riktigt vad man gör där men jag tycker den är jobbig. först hade jag fått schema på en annan maskin men hon tyckte att jag skulle jobba på 7:an för att jag kunde den mer och sen på detta schema så är det mer timmar. Jag kunde ju inte säga nej och hon tyckte verkligen att jag skulle ta detta schema. Schemat börjar redan på söndag klockan 07.00 på morgonen. Jag hade tänkt att festa på lördag men det får jag ställa in, trist trist.

men ha en fortsatt trevlig dag!

puss&kram


Bamboo Örhängen....

....Jag har hittat jätte snygga örhängen som jag skulle tänka mig att bära. Nämligen bamboo örhängerna. De ser lite stora ut men om man bara ha dom som accessoar så blir det inte too mutch.

kostnad: 165 inkl frakt. ganska billigt om jag får säga.


Ni kan beställa dom hos denna tjej. Det ska jag göra iallafall =)



bamboo-dubbel.jpg




rundsilver.jpg

Torsdag

Godmorgon godmorgon!

Har nu varit vaken ett tag, har hunnit äta min frukost och nu sitter jag och läser lite bloggar.
Blev väckt av att telefonen ringde, det var från jobbet och de ville att jag skulle jobba natt ikväll och imorgon.
Jag hade tänkt att inte jobba idag men men man tjänar pengar iallafall =)
Ute snöar det massor, usch säger jag. Jag vill inte ha snö nuuu, om det ska vara snö så skulle det ha kommit tidigare annars tycker jag det kan få va! man hör plog maskinen ute..
Sen så håller dom på att borrar i väggarna längst ner på bottenvåningen, as jobbigt ljud det gör verkligen ont i öronen.

näe nu måste jag sätta igång och göra mig iordning, jag måste hinna få något gjort innan man börjar jobba. Jag måste också ringa några samtal. Jag kanske också gå ner på ego för att kolla om de har fått in cheap monday jeansen som jag vill ha. hoppas hoppas =)

kram på er ♥


Hårens trend i vår

Till våren är det långt  och utsläppt hår som gäller.

image141
 

image142

Foto : Aftonbladet.se

En bra låt med cascada...

ni bara måste lyssna på den, jag älskar den jätte mycket =)


Onsdag

Jag var hemma från jobbet 05.20, sen så gick jag och la mig när klockan var 06.00 ungefär. Jag sov fram tills klockan var 16.00. Jag kan säga att man är seg i huvudet nu, jag vet inte hur jag ska kunna somna inatt. Men det återstår och se! Idag tänker jag bara ta det lungt här hemma, glo på tv och inte göra så mycket annat. =)

Kram


TISDAG (nyårsdan)

Godmorgon!

Jag tror det bara är jag som är vaken just nu, =) nu är jag hemkommen från jobbet. Jag ska snart gå och lägga mig men jag är inte trött än så jag kommer vara vaken en stund till innan jag försöker sova. Jag ska ju upp vid 14.00 igen.

Hoppas att ni hade det trevligt vid nyårsfirandet. Jag firade lite med mamma och hennes kille, vi åt en jätte god middag och en efterrätt, det blev lite för mycket men det är ju bara nyår en gång om året så då får man passa på, inte sant =)
På jobbet så fick vi titta på fyrverkierna, det bjöds på tårta, godis, choklad och dricka. Jag tyckte det var ganska mysigt när alla arbetskamrater var samlade och vi tittade på fyrverkierna.


puss&kram

RSS 2.0