Gratis makeup

Jag vill tipsa er om en jätte bra hemsida där man kan få hem ett gratis presentkort på kicks! Det enda du behöver göra för att få det här presentkortet är att samla ihop poäng och det gör man genom att vara med i tävlingar, besöka olika hemsidor och så klart värva dina vänner.

Gå gärna in på den här länken för att bli medlem.

Kram

presentkort_kicks

Balenciaga inspierad väska
 
Ser ni vilken som är äkta?
 Den översta är fejk och kommer från chique och kostar bara 569 sek

Läckra skor

Dessa skor kommer från have2have.se De är nu på rean och kostar bara 350 sek. Jag tycker de var as läckra eller är det bara jag som tycker det?Klicka för att stänga fönstret


Hemma....

....Nu är jag hemma, jag har varit iväg och jobbat. Imorgon så är jag ledig och på torsdag oxå om jag inte jobbar extra då. Nu är det bestämt att vi ska åka till turkiet, jag får ledigt från jobbet. haha!

Snygg klänning

Den här klänningen skulle jag inte tacka nej till. vill ha den! så läcker ju =)

ASOS Paint Print Dress

Turkiet

Idag så har jag och min syster Sabina varit på resebyrån ticket och kikat efter resor till Turkiet, Vi tänkte åka till alanya. Det är  preliminärt bestämt att vi ska åka den 30 augusti. Men jag måste kolla med jobbet om det går att ta ledigt då....Vad skönt och åka bort till värmen. Det hade varit 31 grader i skuggan tänk vad varmt det måste vara i solen.
Hi hi jag längtar redan...

Alanya

Bröllop i februari

I februari så ska jag på bröllop....Det är så att jag skulle gärna vilja ha eran hjälp. Jag skulle gärna vilja få lite tips på vad man skulle kunna ha på sig. klädkoden är mörk kostym och då ska tjejen ha en elegent kort klänning eller en långklänning.
Det är ju ett tag kvar men jag vill vara ute i god tid, för det är nu man ska passa på och köpa klänning när det fortfarande finns ute i butikerna innan alla höst plaggen kommer in. Jag har suttit och kikat på asos hemsida där jag har hittat några klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig!

Fotboll

Idag så var det fotboll på schemat. Klockan prick halv tre så var det match mellan chelsea och

portsmouth, överlägset vann chelsea  med 4-0. Jag hatar rätt ut sagt fotboll men min pojkvän gillar både fotboll och hockey, så man blir nästan tvungen och sitta med... men jag var ju inte själv några vänner kom oxå över för att se. Jag försöker lära mig alla dessa regler  i både fotbollen och i hockey.
Sen så lirade vi lite fotboll jag och glenn på x-boxen, det gick väl så där....Glenn min sötnos var så gullig och lät mig göra mål hehe.
Efter matchen såg vi oxå någon film vad den nu hette....


Gojane.com

Jag satt och läste lite bloggar nyss och fick syn på gojane, en hemsida med massa godbitar. Jag skulle verkligen vilja beställa därifrån, men är det någon som vet vad frakt och tullen går på? Skulle vara så glad om jag kunde få svar från er som har handlat där.

puss&kram

RSS 2.0