Måndag (Nyårsafton)

GOD FORTSÄTTNING OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att ni får en bra start på det nya året, =)



Har nu gjort iordning mig för att åka iväg på middag. Sen ikväll så ska jag iväg och jobba. Börjar 21-05 så det blir inte så mycket firande i år. =(

kramar



Försäljning....

♥TILL SALU♥

Jag säljer 2 sprillans nya väskor, Om ni är intresserade så finns dom här och här på tradera.

 Newarrivals copenhagen     SÅLD

   Friis Company                    SÅLD

NYHETER PÅ ELLOS

Har varit inne och kollat på ellos(webben) Jag har hittat massor med snyggt.

ZoomaZooma

Zooma


Söndag

Idag är det söndag och vad har man gjort idag då, jo, jag kom ur sängen när klockan var 11.30. Sen så åkte jag till Tuna Park vid 14.30, Gick in på KID och Tuna Park. Jag köpte 2 lime gröna muggar på zone. Från KID  köpte jag ett duschdraperi, massvis med badlakan och små handdukar och sen så köpte jag en grädd vit stickad pläd.
Jag har inte ätit någonting typ på hela dagen till frukost käkade jag 2 clementiner och drack té. Inte bra alls att äta så lite. Jag måste gå och handla lite på affärn snart..

puss&kram

Lördagen

Dagen som har varit.....

Idag så gick upp rätt skapligt för att åka till västerås. Där det skulle kollas på möbler. Vi åkte både till nisses möbler och sedan till IKEA.
På IKEA så fick jag hem massa saker till köket, bara köksredskap. Jag kollade också på möbler som jag skulle ha i vardagsrummet och i köket. Men inget som vi kunde ta hem, vi ska åka tillbaka till ikea och nisses när jag har fått nycklarna till lägenheten, vi har ingenstans att ställa möblerna som ska köpas så då får jag vänta. =(
 På nisses möbler så har jag hittat en soffa på fyndavdelningen, en mellan brun tygsoffa i 2&3 sits, kostade bara 7000 kr det tycker jag är ett klipp! eller vad säger ni? hur mycket tycker ni en soffa får kosta?

Nu ikväll så har jag varit på bio, jag och en tjejkompis gick och kollade på heartbreak kid. Jag tyckte den var bra, och den kan jag rekommendera att ni ska gå kolla på hehe. Den är sevärd!
Imorgon så tänker jag nog mest ta det lungt, kanske åka ut till kid ute i tuna park. Jag får 70% rea genom min syster så då kan jag passa på att köpa handdukar och sånt som kan behövas.


Spaning Spaning

Imorgon så ska jag iväg med mamma till billiga nisse och IKEA för att spana på möbler, jag ska framförallt kolla på en soffa. Jag vill helst ha en soffa i läder look, och helst i svart.
Det ska bli skoj =)  jag tycker det är så svårt att kolla på möbler när jag inte är säker på vilka färger jag ska ha i lägenheten.
Tapeterna i sovrummet kommer vara vit/beiga med blommor på, och då tänkte jag ha färgerna lila, svart. Sen mellan bruna färger på möblerna. I köket tänkte jag ha färgerna svart, vitt och grått. Hallen svart, beige, vitt. vardagsrummet vet jag inte riktigt än.

Har ni kanske några tips på färger som man kan ha i sovrum, hall, kök och vardagsrum?

Men nu är det bedtime ♥

Fredag

Godkväll!

Ska snart gå och lägga mig, men först tänkte jag berätta lite kort vad jag har haft för mig idag.

1) Åkte till jobbet 05,30. Började jobba 06.00 och slutade 14.00.
2) kom hem tog en snabb dusch, sen var det bara att åka till underbara hem, jysk och mio med mamma. jag var ute efter en 2&3 sits soffa.
3)Åkte till drive in på mc donalds, åkte hem, åt och sen tog jag en tupplur ca 1h.
4)Skrivit upp en lista på vilka möbler som är prio 1, när jag ska handla möbler till min lägenhet.
5)bokat biobiljetter till heartbreak kid
6)kollat på en film på 1:an
7)läst bloggar

Så har min dag sett ut idag, =)

Dagen som varit...

idag så har jag och en vän till mig träffats, vi har fikat och kikat på rean idag. Men jag tyckte inte det fanns så mycket på rean i år. Mest var det på Gina tricot men där var nästan allt utplockat. Jag hittade ett par ur snygga jeans som bara kostade ynka 249 spänn. Synd bara att det inte fanns i min storlek.
Jag gick in på ego, där jag hittade ett par cheap monday jeans, men självklart så fanns dom inte heller i min storlek, de skulle komma in flera i januari så det är väl bäst att jag håller utkik efter dom så de inte tar slut. =)

Imorgon så ska jag jobba, de ringde förut idag och frågade. Jag börjar 06.00 och slutar 14.00. Så det känns skönt. Efter jobbet så ska jag och mammi ut till jysk och kolla på en 2 och 3 sits soffa i konstläder. Det är rea på den så den kostar bara 4800, ord pris 5999. Jag hoppas att den är skön att sitta i för då slår jag till  hehe.

Men men nu är det bedtime for me ♥


klickat hem...

lite kläder från wardrobestockholm. Jag tvekade lite där men så snygg man kommer bli. Dessa godbitar beställde jag hem.

 

Jag är så himla nöjd jag hoppas att dom passar. För båda två blev det 525 inkl frakt.
Till den blåa klänningen kan man ha svarta strumpbyxor ,också ett par mörka jeans. Till skjortklänningen kan man ha ett par stuprörsjeans.
Nu när jag gick in och kollade om de fanns i lager så var de slut, tur att man hann beställa innan de tog slut. =)
De dyker väl upp nästa vecka någongång, jag ser fram emot det.

Sen så var jag inne på laredoute och skulle kolla när min cardigan och min kjol skulle dyka upp, på en vara så stod det på leveranssättet att det var slut, jag har väntat sen  november månad. Gud vad jag blir besviken om jag inte får båda två.

Förvandlingen

Här har ni förvandlingen av mig, jag är inte iordning gjord så ni får ursäkta. =)





NU


Julklapps listan....

....har jag glömt att visa er. Men det här fick jag iallafall. Mycket stuff to my sweet home.

♥Pengar
♥Adidas träningstopp
♥Gråa mysbyxor
♥Blåa duntofflor
♥3 handdukar
♥Stor Klocka i borstad stål (köket)
♥4 lime gröna muggar
♥Ett halsband
♥Trosor
♥El handvisp
♥Smörknivar
♥Köksknivar
♥decilitermått
♥Hårborste
♥salt&peppar kar
♥Gratängform
♥3 olika saxar
♥6 färgade glas
♥tesil
♥Presentkort på kicks




Tordag

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat, ska ta och äta lite frukost nu. Som vanligt te och smörgås =)
Idag händer det väl inte så mycket, förutom att jag ska gå ner och kolla på rean, hoppas det finns något snyggt! Jag skulle behöva ett par nya jeans igen, det var nu ett tag sen jag köpte ett par jeans. Sist var det nog mina gråa cheap monday som sitter som baggy nu.
Sen så ska jag möta upp en tjejkompis vid 4, undra vad vi ska hitta på då hehe, men det ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs.

Nu ska jag ta igen allt som inte har skrivits här i bloggen, under mellandagarna!

JULDAGEN

På juldagen på dagen tog jag det bara lungt, var bara hemma, men sen vid 18.00 så vart jag sugen på att gå ut, så då blev det utgång till lotus, man var tvungen att köpa förköpsbiljett för att komma in, biljetterna kostade 170 spänn, lite dyrt tyckte jag men ack vad kul jag hade!

ANNANDAG JUL

På annandag jul så jobbade jag, man var lite seg men det gick. Jag jobbade till 16.00 så det vart ingen lång dag för mig. Men lite casch tjänade man in där hehe.
Sen var jag hemma med familjen, jag fick mina ögonbryn plockade av syrran och det behövdes verkligen. Nu ser jag mycket snyggare ut än vad jag gjorde innan. Gud vad ögonbryn kan förändra en. Innan så var mina ögonbryn jätte buskiga, har inte orkat ta tag i det för jag tycker det är så svårt att se hur man ska plocka.
Ni kan få lite bilder sen!¨

Men men nu ska jag äta min frukost! ♥

God jul

God jul på er!

Nu har man öppnat alla julklapparna, jag är jätte nöjd. Jag har mest fått hushållsartiklar men det behöver jag nu när jag ska flytta snart. Det kändes lite tråkigt att bara få sånt så jag blev jätte besviken först, men sen så gick det över. För nu så slipper jag köpa det och jag kan stryka det från min inköpslista.  =)

När öppnar ni era julklappar?

Vi öppnar julklapparna efter kalle anka =)

Uppesittar kväll...

..med bingolotto, nu har man suttit och spelat bingolotto, ingen vinst blev det. =( trist tycker jag. Man har aldrig turen med sig att vinna något när man spelar bingolotto.
Vi hade 3 lotter och det blev ingenting, förut ikväll så fick jag en juklapp av mitt ex, ett presentkort på kicks för 400:- jag blev jätte nöjd med det, jag tänker nog köpa en god parfym till mig =) det var ett tag sen jag köpte parfym så det ska det bli hehe.

Nu känner man att det är lite julstämning, det skulle vara mer julstämning om det fanns lite snö på backarna, men det kommer inte bli av men man kan ju alltid hoppas på att det kommer en stänk snö från himlen.

Allé i vinterskrud


Lugg

Jag har länge funderat på att jag vill klippa till lugg, jag vill ha en liten förändring. När jag väl har bestämmt mig för något så gör jag det men jag är lite rädd att det ska bli fult och att jag inte ska passa i det, men håret växer ju alltid ut så i egentligen så finns det ingen skada skedd. Eller? Vad tycker ni?

Den här bilden på Elin Kling är så snygg, hon passar verkigen i lugg =)



Det är nånting jag ska fundera på över iallafall, vi får se jag kanske gör det =)

Näe nu måste jag sätta igång med städningen, annars kommer jag aldrig bli klar.

Söndag

Idag blir det att storstäda här hemma, sen så tänkte jag åka ut till tuna park, för att köpa de sista julklaparna. Det är mycket som ska fixas till imorn som att julstäda, rulla köttbullar,julbaka (pepparkakor), lägga julklapparna under granen, ta fram allt gott som ska ätas.
Varje år är det lika stressigt så här dags innan jul, men det tycker jag tillhör till julen. Eller vad säger ni?

Nu är det dags för mig att ta fram dammsugaren, ska göra mamma glad =)





Ni får ha en fortsatt skön söndag!

Julshopping

Idag så har jag spenderat dagen med lite julshopping, det blev några julklappar. Men jag är inte klar än med mamma, jag vet inte ens vad jag ska köpa till henne det är så svårt.
Jag var först nere på stan sen så åkte jag ut till tuna park, jag köpte också lite till mig. =) ett svart linne med paljetter och sen 5 par strumpor. Allt från H&M.

Sen så gjorde jag en god middag till familjen,  det blev taco gratäng med en god sallad till =) jätte gott blev det.

Imorgon så ska jag ut till tuna park igen, jag tänkte köpa en tröja från vila, jätte snygg var den. Jag velade med den så jag köpte den inte men nu ångrar jag det.
Sen så är det uppsittarkväll med familjen, en tradition som vi alltid gör varje år. Fast jag har inte gjort det på många år nu men i år ska jag göra det.

puss&kram

Lördag

God eftermiddag!

Jag har varit vaken ett tag nu, och ska nu ner på stan för att köpa de sista julklapparna. Tänk att det är julafton på måndag, känns inte som det. Fast det gör det aldrig nu för tiden. Jag ska också försöka hitta något jag kan ha på mig på julafton. Jag hade tänkt att ha min crepe kjol från laredoute men den har inte dykt upp än Så jag tänker bara köpa en snygg topp som jag ka ha till jeans.

puss&kram

Torsdag

Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen men jag har haft fullt upp med att jobba, denna vecka så har jag bara jobbat natt och jag kan säga att det har varit jobbigt. Inatt klockan 04.00 ska jag iväg och jobba, jag slutar 10,20 så det blir en kort dag men skönt.
Jag ska passa på att gå ner på stan imorn och inhandla mina sista julklappar, kanske lite sent men jag har helt enkelt inte haft tid eller ork. Men imorn så är det min sista chans =)
Idag så har det varit tomtenatta  på stan och det var öppet fram till 22.00, jag köpte en jacka åt mig idag =) en dun jacka som kostade 999-. lite dyr kanske men det är det värt!
 Den jag har nu är lite tunn, jag hade inte riktigt tänkt att köpa jackan, jag hade tänkt att ha min jacka som jag använder nu men jag insåg att jag skulle frysa ihjäl med den.

EVEREST W LT DOWN JKT F7

nu är det bedtime for me ♥

Fredag

Godmorgon!

Nu är jag uppe, har varit det en stund nu men jag har inte ätit någon frukost än. Idag ska jag jobba kväll, jag börjar jobba 15.30 så det är inte så många timmar kvar dit.
Jag hade tänkt att julshoppa idag, men istället så valde jag att sova länge. Tog igen mina timmar igår, för igår så sov jag bara 3,5 h.
Igår var jag också och skrev på mitt kontrakt till lägenheten så nu är allt klart och nu är den min. Jag fick också hem en bok med tapeter, jag ska få omtapetsering i alla rum,  och jag tycker det är så svårt att välja vad jag ska ha för färger i alla rum. =)

På boråstapeters hemsida så kan man se hur det kommer se ut i varje rum, det är ett bra sätt för då kan man se hur det ser ut i helhet.

Hallen:





Vardagsrummet:



Sovrum: Fondvägg



Köket får en bekant göra, om hyresvärden tillåter det.

Men nu ska jag ta och äta lite frukost och sen göra mig iordning.

puss&kram♥

Vinnare av Top model sthlm....

...Blev Hawa. =)



Tycker ni det var rätt person som vann?

Jag tycker det, för hon har ett speciellt ansikte och sen så har hon fått gått igenom så mycket när hon var yngre och det här kan vara en bra start för henne i hennes liv.
Den här bilden gillar jag jätte mycket, hon är så himla fin här. inte sant?

Men men nu är det bedtime♥

Onsdag

God kväll!

Sorry för dålig uppdatering idag, internet har inte funkat på hela dagen men nu funkar det igen =) Idag så skulle jag ha gått på möte med fastighetsskötaren men jag råkade försova mig imorse, jag vaknade 08. 20 och jag skulle ha varit på mötet klockan 08.00. Jag ringde dom och bokade om mötet tills imorn. Jag börjar jobba 09.00 imorgon så det blir lite stressigt, men hoppas att det inte tar så lång tid.
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, jag gick upp 13.00 och så var jag på stan för att julshoppa men tyvärr så blev det inget för att jag var tvungen att följa med lillsyrran till frisören, sen så gick jag runt och letade efter hyresvärden bäck&forss för att veta vart jag ska gå någonstans imorn men tyvärr så hittade jag inte, men nu har jag kollat på en karta som dom hade på deras hemsida och nu tror jag vet vart det ligger. Jag ska gå upp tidigt imorn så att jag hinner.

vet ni en rolig grej? =) jag har pratat i tv idag. Vet ni det där programmet momento på tv 3, där man ska klura ut vilka ord eller bokstavskombinationer som de söker. När det var 2 min kvar så skickade jag in ett sms till dom sen så fick jag ett sms tillbaka där det stod att jag hade blivit registrerad i deras databas. Efter en stund så ringde dom upp mig och frågade vilket ord de sökte och då sa jag tandborste, vilket var rätt =) sen så kopplade dom in mig till programledaren, usch alltså fy fan vad jag var nervös. Hjärtat dunkade skiit mycket men jag lyckades skrapa ihop 1200 kr efter avdragen skatt. Så jag är skit glad. Jackpotten låg på 200. 000  tänk om jag hade plockat ut alla tre jackpott loggor tänk! =)

puss&kram♥

what a day..

Nu är jag hemma igen från jobbet, det har gått hyfsat bra förutom att det har varit mycket tjafs i våran grupp idag, känns inte så kul och att de går till mig när de snackar bakom ryggen på varandra. Men tur att man är ledig imorn så man slipper allt detta som har hänt idag, tur att jag bara  ska jobba med dem på fredag. Hoppas att stämningen är bättre då, för det känns inge roligt att jobba när man blir irreterde på varandra. Jag vet inte ens hur allt började men det blev bara värre och jag är inte den som skvallrar men idag gjorde jag det, jag ångrade att jag gjorde det. jag skulle inte ha gjort  det men gjort är gjort brukar man ju säga,

Imorgon så ska jag upp tidigt, jag ska upp vid 06.45 för att gå på möte klockan 08.00 med fastighetsskötaren. 
Jag vet inte riktigt vart bäck&forrs ligger, men jag vet att det ligger på söder. hoppas att jag hittar =) 

Snart är det läggdags för min del men först så blir det några vänneravsnitt som jag kollar på varje kväll innan jag ska sova.

puss&kram 

Snart är det dags

för mig att sticka iväg till jobbet, jag kommer inte komma hem förens efter 23.00, hoppas att det går bra idag. Just nu sitter jag med en varm kopp kaffe, så gott. =)
Jag var aldrig nere på stan, det får bli imorgon istället. Då ska det bli julshopping! Jag har bara varit hemma, lagat middag och suttit på nätet hela dagen. Till middag blev det broccoligratäng med ris. =) hoppas att det smakar gott, har inte ätit än det gör jag på jobbet.


Men hade bra puss&kram

klickade hem..

...en stor kofta i herr modell från laredoute. Jag passade på när dom har höstens stora rea, koftan kostade endast 250 :- ord pris 389:-. Vilket fynd va!
Leveransen skulle inte komma förens i januari så det är en ganska lång tid. Men det är alltid bra att ha koftor.
sen kollade jag upp när jag beställde crepe kjolen och det var den 10/11 så det var 5 veckor sen, jag hoppas verkligen att den hinner komma innan julafton.

Zooma


Tisdag

Ännu en ny dag, idag gick jag upp när klockan ringde alltså vid 08.00. Jag ska nu göra mig i ordning och sen kanske jag gå ner på stan för att julshoppa. Jag måste börja snart för jag kommer inte att ha tid med att springa på stan och trängas bland folk, jag får kanske passa på imorn när jag är ledig, jag måste ändå gå upp tidigt imorn för att gå på möte med fastighetsskötaren så då kan jag gå efter mötet.

jag lägger in en dagens senare under dagen!

Måndag

Nu är det måndag igen...Idag har jag varit och jobbat. kom hem för en stund sen och nu sitter jag och dricker mitt thé.
Det är så tråkigt att komma hem så här sent, man hinner inte prata något med familjen för att de redan har gått och lagt sig när man kommer hem.
Jag skulle ju ha ringt fastighetsskötaren vid 8.00 imorrse men jag orkade inte gå upp då så jag blir så illa tvungen att göra det imorrn. De har bara telefontid mellan 08.00- 9.00.

Men men nu ska jag fortsätta dricka mitt thé innan det blir kallt sen så blir det några avsnitt av vänner.

Kram♥

Nu är det vänner....

...som gäller, nu är det sängdags för min del men först så ska jag se några vänneravsnitt, det är ju så jävla bra. Man får alltid lätt till skratt när man kollar på vänner. Jag är på säsong 7 just nu och har inte många avsnitt  kvar tills jag får börja kolla på 8:an.


Direkt imorgon bitti när jag vaknar så ska jag ringa till fastighetsskötaren och boka in ett möte för att skriva på mitt kontrakt till lägenheten.

Men godnatt med er, ♥

Lång leverans...

Jag undrar när min kjol från laredoute ska dyka upp?! Jag beställde den för flera veckor sen, leveransen skulle ta upp till 10 veckor, det är ju i egentligen sjukt att man ska behöva vänta så länge. Man hinner ju nästan tröttna på kjolen innan man har fått den.
Jag hoppas att den dyker upp snart för jag hade tänkt att ha den på själva julafton =) Till kjolen tänkte jag ha någon snygg tight topp instoppad i kjolen, strumpbyxor och något snyggt smycke till hehe.
Men när den dyker upp så får ni se den så klart....


Söndag

Godkväll!

Idag så har jag jobbat från 07.00 till 14.00, det gick ganska bra att jobba idag, tiden rann bara iväg. Inatt så hade jag as svårt att somna, jag vet inte varför men jag låg och tänkte på min nya lägenhet och hur det kommer att bli att bo helt ensam, och sen på min katt som jag ska skaffa sen när jag har fått ordning på lägenheten. Sen så låg jag och tänkte på om katten kommer klösa upp mina nya möbler, usch. sen så har jag bara sovit ca 3-4 timmar inatt och jag gick upp 05,25.
Jag skulle ha fikat med en vän efter jobbet men det blev inget av för jag var så trött, så jag har bara varit hemma och tagit det lungt idag, det är också skönt.
Imorgon ska jag jobba igen, från 14-22. Hela dagen går ju bort för mig =(.

Titta vilken söt katt jag har hittat, den skulle jag vilja ha men den katten ligger på 5000 kr.




Rött är hett

Snart är det jul och då passar det utmärkt att ha en röd väska eller något annat som livar upp en outfit. Jag skulle vilja ha en röd stor väska som man kan få plats mycket i. =)

image130

Jag tycker om den första bilden, jag älskar den där väskan. Det finns ju en liknande som jag tipsade förut om, hmm juste det var ju på chique.se som jag hittade den. Där kostar den 569.- för den som är intresserad.


Nu har jag fixat batterier så jag tänkte att jag ska ta kort på min väska som jag köpte för ett tag sen men som jag inte kunde visa för att jag inte hade några batterier.

puss&kram

Lördag

Godmorgon Godmorgon!

Idag så kom jag upp ur sängen när klockan var 10.30 och nu sitter jag och äter frukost. Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske gå ner på stan. Alltid jag säga att jag ska gå ner på stan =) men det finns inte så mycket annat att göra.
Ikväll så ska jag kanske gå på bio med en vän, jag vet inte riktigt vad man ska se jag vet inte ens vad det är för filmer som går just nu. Det var så längesen man gick på bio, sist så var det nog när Pirates of the caribien 2 gick på bio. Vi får väl se vad man ska se!

Igår så var jag och kollade på en lägenhet, det var en 2:a på 54 kvm. Jätte fin! Men det behövs lite omtapetsering i hela lägenheten förutom i badrummet, där det var nyrenoverat. Jag ringde på den och jag fick den, är så himla glad, jag kommer få flytta in den 1 februari. Det är inte så långt kvar, så nu gäller det att börja tänka på hur inredningen ska vara.

näe nu ska jag gå och duscha =) hoppas ni får en trevlig lördag!


Fredag

Äntligen fredag, Idag gick jag upp 11.00 och snart ska jag iväg till jobbet, har precis druckit en kopp kaffe. Om några minuter så ska jag iväg och kolla på en lägenhet, en 2:a som är på 54 kvm.
Jag kommer att komma hem efter 23.00 så det blir inga fler inlägg förens iikväll.

Ha en fortsatt trevlig dag!

kram

Torsdag

Hej allihopa!

Sorry för dålig uppdatering idag, datorn har varit upptagen och sen så stack jag iväg till jobbet 15.00. Så jag hann tyvärr inte lägga ut något inlägg. Men nu är jag hemma, har precis ätit smörgåsar och druckit thé. Jag var så hungrig när jag kom hem så jag var tvungen att stoppa i mig något. =)

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, sov tills klockan var 11.15, (alldeles för länge.) Man hinner inte göra så mycket när man börjar jobba 15.30, så det blir bara att vakna, äta frukost och lunch och sen ta en fika, sen är det bara att bege sig till jobbet.





passade perfekt!

Jag har hämtat ut mitt paket, och jag är super nöjd för den passade perfekt =) här är lite pix hehe

 

Nu sitter jag och dricker kaffe, ska snart äta mina pannkakor som jag har stått och gjort det ska bli gott =) jag ska iväg och jobba och kommer inte hem förens efter 23.00.

ha en fortsatt trevlig onsdag!


Onsdag

Godmorgon godmorgon!

Idag har jag sovit ut rejält, Jag kom upp 09,40. Nu sitter jag och äter lite nyttig frukost och sen så ska jag göra mig i ordning. det händer väl inte så mycket idag jag börjar jobba 15.30. Jag ska iallafall hämta ut mitt paket från wardrobe stockholm som har kommit med posten, det ska bli spännande =) jag hoppas att cardigan passar för jag har sett fram emot den länge nu.

mmm man kanske också kan gå ner på stan en sväng, jag måste köpa batterier till kameran så att jag kan lägga ut lite outfits, stuff som jag har köpt plus andra saker, det var ett tag sen nu.

kram♥

Tisdag

Nu sitter jag här med en kopp t'e i handen och äter en tallrik gröt. Snart ska jag sticka till jobbet och kommer inte hem förens ikväll så det blir inte så mycket bloggande idag, men jag lägger in något när jag kommer hem. =)
När man jobbar såna här tider så går man inte och lägger sig när man kommer hem utan jag blir trött mot 02.00 snaret. Det är tur att jag får sova på mornarna och inte behöva stiga upp tidigt som en annan gör, jag skulle inte klara av det, att gå upp varje dag samma tid på mornarna. Jag är väldigt morgontrött av mig! hehe.

Är ni morgonpigga?

men aja nu måste jag skynda mig, ska hinna sminka mig innan jag sticker, hoppas att ni får en trevlig tisdag!

kram

RSS 2.0